- 3 Ocak 2021
- 5.249
- 1.782
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyin zaten değer düşük yapılacak başka nir şey yok.Stres yapmayın normal hayatınıza devam edinYani şuan beklemeyelim belirsizlik beni çok yoruyor
Yumurtlamadan sonra 15. Günüm ve adetime 4 gün varHamilesiniz şuanki değerle ama takip etmeniz gerekir iki gün sonra yani bugün verdiyseniz cuma günü tekrar aynı saatlerde kan vermeye çalışın en az 2 kata yakın artması gerekir yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdü bugün ?
Ara ara sanki adet sancısı çekiyorum gibi bir sancı oluyorYumurtlamadan sonra 15. Günüm ve adetime 4 gün var
Benim beta 10du iki katı yükselirse sağlıklı bir hamilelik insYani şuan beklemeyelim belirsizlik beni çok yoruyor
Nasıl negatif dediler bu değer negatif değil. Önemli olan değerin yükselmesi. Ben 12 ile öğrenmiştim.Bugün kan verdim beta hcg değerim 8.16 çıktı negatif dendi yükselir mi
Daha yükselir mi yani ne kadar beklemeliyim klinikte yaptırdım ve sonıcumu bile bu şekilde verdiler hemşire Pozitif diyor doktora gidiyorum negatif bir daha yapmayın test bunda bir şey yok dedi geçiştirdi ilk hamileliğim olacak eğer nasip olursa ama insanların bütün umutlarını alt üst ediyorlarNasıl negatif dediler bu değer negatif değil. Önemli olan değerin yükselmesi. Ben 12 ile öğrenmiştim.
Canım yaptırdığın yer klinik bak kâğıtta yazıyor > 25 diye yani kliniğin değer aralığı 25 üstü hamilelikmiş gebe olmayabilirsin normal hastanede kan ver istersenDaha yükselir mi yani ne kadar beklemeliyim klinikte yaptırdım ve sonıcumu bile bu şekilde verdiler hemşire Pozitif diyor doktora gidiyorum negatif bir daha yapmayın test bunda bir şey yok dedi geçiştirdi ilk hamileliğim olacak eğer nasip olursa ama insanların bütün umutlarını alt üst ediyorlar
Test bu şekilde çıktı ve üç gündür aşırı mide bulantısı halsizlik ve karnıma kramplar giriyor ve beta hcg hiç bu şekilde çıkmadı bende hep 5 diCanım yaptırdığın yer klinik bak kâğıtta yazıyor > 25 diye yani kliniğin değer aralığı 25 üstü hamilelikmiş gebe olmayabilirsin normal hastanede kan ver istersen
Dediğim gibi canım en iyisi kandır normal bir hastane de kan ver derim testte çizgi var ama yalancı pozitif olabilir.. doktor hamile değilsin demiş normalde 8 değeri gebeliktir ama attığın fotoda gebelik >25 diyor yani kliniğin değer aralığı farklı Oyüzden bilemedim yok mu yakınında sağlık Ocağı yada hastane kan ver yada başka bir test daha yap evdeTest bu şekilde çıktı ve üç gündür aşırı mide bulantısı halsizlik ve karnıma kramplar giriyor ve beta hcg hiç bu şekilde çıkmadı bende hep 5 di
bence yükselebilir 0-5 arası negatif 25 üstü pozitif ve 5-25 arası belirsin gibi belirsiz bir aralıkta şuan 2 gün sonra test vermen uygun olur şuanDaha yükselir mi yani ne kadar beklemeliyim klinikte yaptırdım ve sonıcumu bile bu şekilde verdiler hemşire Pozitif diyor doktora gidiyorum negatif bir daha yapmayın test bunda bir şey yok dedi geçiştirdi ilk hamileliğim olacak eğer nasip olursa ama insanların bütün umutlarını alt üst ediyorlar
İki gün geçti tekrar test verdim arkadaşların dediği gibibence yükselebilir 0-5 arası negatif 25 üstü pozitif ve 5-25 arası belirsin gibi belirsiz bir aralıkta şuan 2 gün sonra test vermen uygun olur şuan
Var mı doktora soramadım geç olduğu için e nabızda bu şekilde çıkmışHamilesiniz şuanki değerle ama takip etmeniz gerekir iki gün sonra yani bugün verdiyseniz cuma günü tekrar aynı saatlerde kan vermeye çalışın en az 2 kata yakın artması gerekir yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdü bugün ?
Gözünüz aydın evet var maşallahVar mı doktora soramadım geç olduğu için e nabızda bu şekilde çıkmış
Evet var çokta güzel yüksekmiş değeriniz. Size gebelik yok bir daha test yapmayın diyen hangi kafayla söyledi anlamadımVar mı doktora soramadım geç olduğu için e nabızda bu şekilde çıkmış
Şuan bu değer pozitif olması için yeterli değil mi ilk hamileliğim hayla emin olamıyorum korkuyorumEvet var çokta güzel yüksekmiş değeriniz. Size gebelik yok bir daha test yapmayın diyen hangi kafayla söyledi anlamadımHayırlı olsun 2 gün sonra tekrar verip artmasına bakın. Biraz erken öğrenmişsiniz. 1000li değerlere kadar takip etmemi istemişti benim doktorum
![]()
Yeterli tabi ki de. Sadece sağlıklı bir gebelik mi değil mi anlamak için kese gözükene kadar ya da değeriniz düzenli artana kadar 2 güne bir tekrarlamanızı istiyor doktorlar. Allah korusun kimyasal ya da dış gebelik ihtimaline karşı. Ama bu değere göre hamilesiniz. 2 günde 1.5 katına çıkmasına istiyorlar sizinki de güzel yükselmiş. İnşallah yükselmeye devam ederŞuan bu değer pozitif olması için yeterli değil mi ilk hamileliğim hayla emin olamıyorum korkuyorum
Çok teşekkür ederim çok istiyordum umarım sağlıklı ilerleriz ama şuan adet olacakmışım gibi sancı var biraz normal miYeterli tabi ki de. Sadece sağlıklı bir gebelik mi değil mi anlamak için kese gözükene kadar ya da değeriniz düzenli artana kadar 2 güne bir tekrarlamanızı istiyor doktorlar. Allah korusun kimyasal ya da dış gebelik ihtimaline karşı. Ama bu değere göre hamilesiniz. 2 günde 1.5 katına çıkmasına istiyorlar sizinki de güzel yükselmiş. İnşallah yükselmeye devam eder![]()
Evet çok normal. Bende kasık ağrılarım olunca adet olacağım sanıyordum megersem bebişmiş. Göğüslerinizde de ağrı sızı olabilir. Genelde ilk belirtiler bunlardır ama kişiye göre de değişir tabiÇok teşekkür ederim çok istiyordum umarım sağlıklı ilerleriz ama şuan adet olacakmışım gibi sancı var biraz normal mi
Evet evet göğüslerim de açıyor biraz adet olacağım diye korkuyorum ama olmadı çok şükürEvet çok normal. Bende kasık ağrılarım olunca adet olacağım sanıyordum megersem bebişmiş. Göğüslerinizde de ağrı sızı olabilir. Genelde ilk belirtiler bunlardır ama kişiye göre de değişir tabi