• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erinmeden okudum hepsini amacınıza ulaşmışınız tebrik ederim :KK9: olmadı kısmını okuyunca üzüldüm sonra nası sevindim niyeyse :KK70:bir hikaye gibi akıcıydı:KK25:

Edit: Mission tamamlandı daha tavsiyeye gerek yok :KK70:

Yeni girdiğim bir arkadaş grubum var, birkaç kez buluştuk topluca takılıyoruz.

Bu grupta da bir beyefendi var ( :KK70: ), kendisini başta görünce bir süzdüm, hmm hoşmuş dedim.

Gelip gelip dibime oturuyordu arkadaşlarını bırakıp ama çok şey yapmadım sonuçta ben yeniyim diye ilgi duyuyordur dedim. Aramızda cinsel bir çekim oluştu ama geçen sefer görüştüğümüzde şakalaşırken elini, kolunu atmaya dokundurmaya başladı o zaman işkillendim biraz bir de şu gibi laflar ediyor “Azcık vahşi misin acaba senden korktum ben:))”

Neyse adam bana dokunduğundan beri aklımdan çıkmıyor ya (1 haftadır) :KK70:

Bugüne kadar bir şey yapmadım ama yarın görüşücez, ama yine grupça, baş başa olsak yapacağımı biliyorum ama acaba herkesin içinde yapabileceğim ne olabilir geri istediğimi belirten?

Acaba dizine mi dokunsam yanlışlıkla veya şakalaşırken ben de omzuna, göğsüne koysam elimi falan, veya napayım dudaklarına mı bakayım şuh şuh :KK70: :KK70:

Ama böyle bir şey yaparsam her şey hızla kopup gidecek gibi de ay bilemedim, adamı kesinlikle istiyorum ama sevgililik falan istemiyorum, taşınmama 1 ay kaldı zaten

Gaz verin bana yaparsın aslansın deyin ne yapıcam herkesin içinde onu da bilmiyorum ama bu civcivi nasıl tuzağa düşürürüm :KK70:
Alınmazsanız tek gecelik ilişki mi?Eğer öyleyse ileride evlendiğinizde pişman olmayacakmısınız sadece soru?Umarım haddimi aşmamışımdır

Alınmazsanız tek gecelik ilişki mi?Eğer öyleyse ileride evlendiğinizde pişman olmayacakmısınız sadece soru?Umarım haddimi aşmamışımdır

Tek değildi, ben tek gecelik pek harcım değil ya. Biraz arada iki muhabbet bağı kurabildiğim, etkilendiğim biri olsun isterim, sonrasında düzenli bir seks ilişkisi mümkün. Pişman olmadım, o zaman etkileniyordum. Evlendiğimde neden olayım ki?

Tek değildi, ben tek gecelik pek harcım değil ya. Biraz arada iki muhabbet bağı kurabildiğim, etkilendiğim biri olsun isterim, sonrasında düzenli bir seks ilişkisi mümkün. Pişman olmadım, o zaman etkileniyordum. Evlendiğimde neden olayım ki?
Hım peki yaptınız mı adamla o işi hepsini okumadım ayrıca siz çok güzel anne olursunuz bazı anneler o kadar baskıcı örn benim annem hissettirmeseler de içten içe bildiriyorlar mesela dışarı çıkarken nereye kaçta geliceksin vs vs çok güzel yorumlamışsınız size anne olamazsınız diyen kadını mesela ben sihirli annemdeki Betüşü çok beğenirdim hala da öyle kadın çok pozitif modern ılımlı biriydi :)

Hım peki yaptınız mı adamla o işi hepsini okumadım ayrıca siz çok güzel anne olursunuz bazı anneler o kadar baskıcı örn benim annem hissettirmeseler de içten içe bildiriyorlar mesela dışarı çıkarken nereye kaçta geliceksin vs vs çok güzel yorumlamışsınız size anne olamazsınız diyen kadını mesela ben sihirli annemdeki Betüşü çok beğenirdim hala da öyle kadın çok pozitif modern ılımlı biriydi :)

Aa teşekkür ederim:)
Burada nedense sevişen kadına "vuaah bu herkeşlen sebişiyordur şimdi" muamelesi geçiyor, neden anlamadım
Benim de kriterlerim var, çekim olması, muhabbet edebilmek vb gibi yoksa mekanik herkesle olmuyor o iş:)
Ayrıca evet anne olmakla sevişmenin alakasını halen kuramıyorum, anne olmak için sevişmek lazım zaten ashajshja
Aman neyse ne anlatıyorum :KK45:

Aa teşekkür ederim:)
Burada nedense sevişen kadına "vuaah bu herkeşlen sebişiyordur şimdi" muamelesi geçiyor, neden anlamadım
Benim de kriterlerim var, çekim olması, muhabbet edebilmek vb gibi yoksa mekanik herkesle olmuyor o iş:)
Ayrıca evet anne olmakla sevişmenin alakasını halen kuramıyorum, anne olmak için sevişmek lazım zaten ashajshja
Aman neyse ne anlatıyorum :KK45:
Yok aslında beni uçaktan attılar slckakxıaıd herkes yapıyor o işi bizim ülkemiz o kadar geri kafalı ki sevişen kadına o muamelesi yapılıyor

Yok aslında beni uçaktan attılar slckakxıaıd herkes yapıyor o işi bizim ülkemiz o kadar geri kafalı ki sevişen kadına o muamelesi yapılıyor

Benim çevremde öyle muamele yapan yok ama burada görüyorum, demek ki ülkenin gerçekleri.
Bir yerlerde yaşıyor bu insanlar ama çevremizi kendimize göre şekillendirerek kendimizi koruyabiliriz tabii ki. Kadın ve erkeğin bir arada olduğu yerde seks olmuştur, olacaktır, doğamızda var. :KK28:

Benim çevremde öyle muamele yapan yok ama burada görüyorum, demek ki ülkenin gerçekleri.
Bir yerlerde yaşıyor bu insanlar ama çevremizi kendimize göre şekillendirerek kendimizi koruyabiliriz tabii ki. Kadın ve erkeğin bir arada olduğu yerde seks olmuştur, olacaktır, doğamızda var. :KK28:
Sekssiz olmaz ki yaa, gönlünce sebiş bee önünü sonunu düşünme :KK8: :confused:

Sadece muslumanlikla alakali bir durum degil zaten.Ahlak baska birsey herkes anlayamaz..
Çok afedersiniz ama milletin kukusuyla şeyiyle ilgileneceğine azıcık ülkeye faydan olsa kitap oku çiçek sula ama milletin kukusuyla ilgilenme

Sekssiz olmaz ki yaa, gönlünce sebiş bee önünü sonunu düşünme :KK8: :confused:

Öyle olmuyor kuzuş ya düşünüyorum ille ki.
O cinsel çekimin oluştuğu birini bulmam lazım, bir de bana öküz gibi davranmaması lazım.
İster istemez düşünüyorum, bu adamı da iki ay düşünmüştüm aslında adım atmadan.
Poff, inşallah denk gelir düzgün biri ne diyelim :KK51:

Öyle olmuyor kuzuş ya düşünüyorum ille ki.
O cinsel çekimin oluştuğu birini bulmam lazım, bir de bana öküz gibi davranmaması lazım.
İster istemez düşünüyorum, bu adamı da iki ay düşünmüştüm aslında adım atmadan.
Poff, inşallah denk gelir düzgün biri ne diyelim :KK51:
Haklısın gerçi, anlayışsız dolu memleket inşallah denk gelir düzgün saygılı biri seni mutlu edecek :KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X