yapay gelin çiçekleri nereden temin edilir?adres öneriliriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi GaydirigubbakCemile
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GaydirigubbakCemile

Ziyaretçi
kızlar mesela ben istanbul avrupa yakasındayım,nereden bulucam gelin çiçeklerini :uhm: canlı düşünmüyorum çünkü soluyormuş

kızlar mesela ben istanbul avrupa yakasındayım,nereden bulucam gelin çiçeklerini :uhm: canlı düşünmüyorum çünkü soluyormuş

canım sende canlı gibi görünen cansızlardan al

kız bebekler emiönünde var bide gelinlikcilerin cok oldugu yerdeki çiçekcilerde oliii

cnm yaa eminönü tamamda neresi ki bana büyük geldi orası gittim 2 kez :)

ben eminönünden aldım doluu var envayi çesşit taç çiçek ne arasan ama nasıl tarif edebilirm bilmem ki sen eminönüne gir sor tarif eden olur canım

bak eminönüne gir ben tabak bardak fln satılan yerlerin arasında görmüştüm arkadasın dediği gibi sor gösteriolar zaten herkes bilio oralarda

kesınlıkle emınonu. Dun ordaydım. envai cesıt cıcek var . Yerını tarıf edemem bende cok ıyı bılmıyorum ama kesınlıkle emınonu canım

Gelinliği yaptırdığınız veya aldığınız yerde çiçeği temin ediyor aslında. Ama kendiniz daha farklı şeyler istiyorsanız, Eminönü'nde bulabilirsiniz. Oraya gittiğinizde sorarsanız tarif ederler zaten yerlerini. :))

aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu kızlar.istanbula gidince götürsünler beni şu eminönüne :)

konuyu yazalı ne kadar olmuş bak telaşlı günlerime gittim şimdi..

gelin çiçeğimi burada paylaşayım bari :)

ben fatihten temin ettim

ah kızlar tam adres bişi verin yarın gidicem eminönüne canlı gibi duran cansızlardan istiyorummmmmm....

ah kızlar tam adres bişi verin yarın gidicem eminönüne canlı gibi duran cansızlardan istiyorummmmmm....

peynircilerin ordan gir canım dümdüz ilerle
kahveci mehmet efendinin ordan sapma düz git
sağda hepsi sıra sıra

sağda hepsi sıra sıra

sağda hepsi sıra sıra

ha ha.. canım tamam da peynirciler nerde ??? iki ayağım bir pabuçta zaten nefes almaya vaktim yok...

ha ha.. canım tamam da peynirciler nerde ??? iki ayağım bir pabuçta zaten nefes almaya vaktim yok...

mısır çarşısının yanındaki giriş canım
orda kocaman oyuncakçı dükkanı var flan
adını hatırlayamadım şuan
evlilik yakın mı?

büyük şişeci han diye bir yer var tuhafiyecilerin olduğu sokakta istediğin her çeşit çiçek gelin başı için aksesuar var.fiyatları da uygundu.kına gecesi için geline çiçek aldık 3 lira:) çok uygundu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…