• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay kıkırdak

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaşlar hepinize selamlar.

Geçtiğimiz ağustos ayında burun ameliyati oldum. Ancak burun ucum daha ilk aydan düşük gözüküyordu ki 6. Ay kontrolümde doktorum bunu telafi edebileceğini söyledi. Yalnız burnumda yeterli kıkırdak bulunmazsa Amerika'dan getireceği yapay kıkırdak karı kullanarak burun ucu düşüklüğümü gidereceğini söyledi. Yalnız duyumlarima göre bu kikirdaklar uymayabiliyormus hatta yeni uzmanlığını alan bir doktor arkadaşıma da danıştım, sadece kongrelerde bu uygulamayı gördüğünü normalde kaburgadan alındığını söyledi. Şimdi yapay kıkırdak tabi ki işime gelir sonuçta kaburgadan alması zor olacak ama danistigim başka bir doktor da enfeksiyon riski olduğunu, Allah korusun geri dönülmez bir durum olusma riskinin olduğunu söyledi. Şimdi ben ne yapayım? Daha önce yapay kıkırdak kullanılan oldu mu? Sizce başka bir doktora mi olmalıyım ameliyatımı? Tabi o da ekstres revizyon ücreti demek. Kendi doktorum ücretsiz duzeltecekti. Kafam karışık. Yorumlarınızı bekliyorum

Back
X