- 11 Aralık 2018
- 41.948
- 260.670
- 598
- Konu Sahibi silentgirl12
- #21
Boğaz köprüsünü bile satarız şuna kanacak adama benceAdam bu kadar kerizse , kredi çektir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğaz köprüsünü bile satarız şuna kanacak adama benceAdam bu kadar kerizse , kredi çektir![]()
Hemde 2 katı fiyatınaBoğaz köprüsünü bile satarız şuna kanacak adama bence![]()
Allam hep böyle muhabbetlerde tinder avcısı şerefless geliyor aklımaBoğaz köprüsünü bile satarız şuna kanacak adama bence![]()
O neymiş ya. Ne gerek var böyle kandırmacaya yalan dolana ? Kızlık zarınızın esnek olduğunu kim söyledi? Denediniz demek ki daha önce. Evleneceğiniz hayatınızı paylaşacağınız insana bu şekilde yalan söylemeyin.. yalan elbet birgün gelir ayağınıza dolanır yapmayın dürüst olun. Ayrıca ilk defa sevişen bi kadın olup olmadığınız belli olur eğer kocanız olacak adam kör ya da aptal değilseArkadaşlar kızlık zarım esnek . Yapay kızlık zarı alabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
Benimde aklıma sisi geldi ( seyhan soylu : D ) sanal sex yaptım diye ağlamıştı hdjdjdAllam hep böyle muhabbetlerde tinder avcısı şerefless geliyor aklıma![]()
Ayda bi kere aynı insana mı kullanıyorsunBen kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli biliminsanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim![]()
Her ilişkiden once bir hap mı en bakire benimBen kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli biliminsanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim![]()
Ben kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli bilim insanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim![]()
Her iliskiden önce olmaz. O zaman dogal yapıya zarar veriyor. Ayda tek bir defaya mahsus sececegin gun sana kalmisHer ilişkiden once bir hap mı en bakire benimmeryem ana mod
![]()
Al bacım kullan. Sen boşver bunları. Kidinin dişmini yini kidinArkadaşlar kızlık zarım esnek . Yapay kızlık zarı alabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
Her ilişkiden once bir hap mı en bakire benimmeryem ana mod
![]()
Bi yaşıma daha girdimArkadaşlar kızlık zarım esnek . Yapay kızlık zarı alabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
İlk okurken bende ciddi sandımAyda birden fazlası mı?
Ben çogzel acemi numarası yaparımMadem ilişkiye girdiniz ve esnek olduğunu keşfettiniz, düğün gecenizde de "üfff yhaa esnekmiş buuu" deyin olsun bitsin. O da yalan bu da yalan. Ne fark eder?
Davranışlarınızdan ilk olmadığını anlayacak zaten. Boşuna para harcamayın bari.
Bu yorum bu konuya mı? Ay bir yaşıma daha girdim yaBen kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli bilim insanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim![]()
Sen bana kredi çektirirsin . Seni engelliycem hzhshshshHer iliskiden önce olmaz. O zaman dogal yapıya zarar veriyor. Ayda tek bir defaya mahsus sececegin gun sana kalmis![]()