Yapay Siklus ve Doğal Siklus Protokolleri ile Transfer

temmuz402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
13
2
1
36
Merhabalar,

Pcos olup doktorlarınızın tercih ettiği transfer yöntemleri hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhabalar,

Pcos olup doktorlarınızın tercih ettiği transfer yöntemleri hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba benim ilk transferim yapaydın negatif oldu . 2 transfer icin dogal hazırlamak istedi doktorum femara verdi 9 gun 10 mm oldu yumurta sonra ganolf gectik 50 doz 3 gun vuruldum kontrole gittim yumurta buyumemisti transferim iptal oldu. Direnç gösteren bir yumurta yapım var. Amh 14.56. 3. Hazırlıkta tekrar yapaya döndük mecburen trasnfer oldum. İlk transfer direkt negatif olduğunu icin bunda embriyo glue ve prednol kullandim transferden sonra 5 gün olacak sekilde. Kimyasal gebelikle sonuçlandı. 4. Hazirligimizi henuz yapmadık kromozom analizi testi istedi doktorum ve histeroskopi. Sonrasinda tekrar planlanacak nasil ilerleyecegimiz belli degil 🤷‍♀️

ben daha önce sadece femara kullanmıştım cevap vermişti 17mm ye ulaşınca çatlatmıştık. şimdi de transfer için mümkün olduğunca bu şekilde doğal yöntem kullanalım istedim ama doktorum sadece yapay yaparım dedi.

Umarım bu sefer olumlu sonuçlanır süreciniz :)

Back
X