Yapayalniz kaldim kendi dünyamda

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
25 yasindayim.. artik kendimi, etrafimi yeterinxe tanidigimi düsünüyorum.. kendime giden yolu sectim mesela seneye uni'ye baslamayi düsünüyorum.. daha önce isletme bitirdim.. bu arada yurt disindayim.. Evde tek ben, annem ve babam kaliyoruz.. abilerim evli haliyle bizle oturmuyorlae. Annemle babam 65 yasindalar ve ne yazik ki aramizda pek bir anne baba kiz bagi yok. Bir sorunum oldugunda anneme babama acamadim hic cünkü baska bir jenerasyon olduklari icin beni anlayamiyorlar.. zaten geldikleri yabanci ülkenin dilini, kültüründen sistemine ne yazik ki adapte olamadilar ve Türkiye ye tatile sadece köye gidiyorlar. Yani bunu onlari kücük düsürmek icin degil, olani, durumu anlatiyorum size. Annemle babami cok seviyorum ve asla onlari suclamam, cünkü onlara ögreten olmamis ki.. benim buruk oldugum nokta böyle annemle babamla ayri dünyalarin insanlari olmamiz, benimle manevi yönden ilgilenmeyisleri ve benim kendimi ailede yalniz hissetmem.. ah bir bilseniz anneme sarildigimda öpüp kokladigimda nasil mutlu ve huzurlu oluyorum.. cok isterdim sabahlara kadar sohbet etmek annemle, ama olmuyor :( icimde ki bu buruklugu arkadaslarimla teselli ettim. Sohbeti samimiyeti cok seven bir insanim ve su siralar yalnizliktan kafayi yicem.. su siralar arkadaslarimla aramiz da limonu, araya bir sogukluk girdi.. derin derin sohbet etmeleri özledim ama herkes eskisi gibi degil.. yalniz kalmayi cok seven bir insanim, doga'da gezmeyi fln cok seviyorum ama o da bir yere kadar.. sevgilimde yok.. yalnizlik su an ki durgunluk ve sogukluk yüregimi cok üsütüyor.. :( belirledigim hedeflerden (uni okumak) dahi yoruluyorum mecalim kalmiyor bu sefer de geri vazgeciyorum kim okicak diye.. ne yazik ki bende direnc, hirs ve kesinlilikte yok.. böyle rüzgarin denizi savurur gibiyim.. dagilmis bir sekilde hayattan pek tad alamiyorum.. kalabalik icinde akilli, samimi kalpli insan arasam yok, yalnizligimin da sürekliligi beni üzüyor.. cok bos hissediyorum :(

Yalnızlık konusunda şu an çok insan bu düşüncede ben de dahil..
Ama annenizle olan durumunuz beni çok duygulandırdi küçük bir kizim var benimde , anne kız mevzular çok etkiliyor.
Annenizle ortak hiç zevkiniz yok mu

Yalnızlık konusunda şu an çok insan bu düşüncede ben de dahil..
Ama annenizle olan durumunuz beni çok duygulandırdi küçük bir kizim var benimde , anne kız mevzular çok etkiliyor.
Annenizle ortak hiç zevkiniz yok mu

Allah bagislasin kizinizi..Bol bol vakit gecirin kizinizla bu en önemli yaslarinda :)

Back
X