Ezikliği niye kabul ediyorsun, ezik değilim de kendine.. rahat ol, cool ol, bi anda değiş hatta.. sana kezban mı dedi biri, yapıştır cevabı, hıhı evet kezbanım sana niye dert oldu bu durum, çok değişiksin ya, haha filan de.. haha de gül ve gerçekten gül ve geç, sinirlenme alınma.. seninle dalga geçtikleri anda okları onlara yönlendir, sen onlarla dalga geç.. ve ders.. derslerine çok iyi çalış güzel bi üni ve bölüm tuttur.. babana kafanı takma.. dersine çalış, kitap oku kendini geliştir.. kimse sevmiyosa sevmesin seni, sen kendini sev.. 17 yaşındasın önünde koskoca bi gelecek var.. buna odaklan.. ezikliği kabul etme.. ben de lisede eziktim, keşke beni de biri böyle yönlendirseydi.. şu an 26 yaşında, çok güçlü ve dik duran biriyim, sen de öyle ol:) hayatında daha okul dışı ne problemler olacak, öyle odana kapanıp kimse beni sevmiyor sevgili günlük yazdığın günleri bile özleyeceksin:) hazırla kendini.. güzel yaşlarının tadını çıkar şimdi, kendine yarınına geleceğine yatırım yap.. hiç boş durma..