Yapıcak bişey bulamıyorum

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Aslında tatlı pasta konusunda iyiydim ama çalışmaya başladıktan sonra yapamadım Neredeyse bir yıldır
Kendime güvenemiyorum olacakmı olmayacak mı elimdir yatkındır aslında ama yapıcak bişey bulamıyorum ya düşün düşün yok
Yemek sitelerine bakıyorum hiç denemediğim şeyler var nasıl olur bilmiyorum
Ama sizin deneyip yaptığınız çok memnun kaldığınız hafif şeyler varsa paylaşırmısınız
İlk olarak yaş grubu olarak yaşı büyük misafirlerimiz gelcek hafif tatlı ve tuzlu tarifi istiyorum
İkinci olarak okulda hocalarım tatlı istediler benden marifetini görelim gibisinden hafif güzel bir tatlı tarifi istiyorum
Şimdiden tşkler

Patatesli rulo börek yap. Hem basit hem ağır değil.
Tatlı konusunda tamamen söylediklerinin dışına çıkarak ağlayan kek mi ağlayan pasta mı ne var onu diyorum, canım çekti de :D

merhaba herkese
Aslında tatlı pasta konusunda iyiydim ama çalışmaya başladıktan sonra yapamadım Neredeyse bir yıldır
Kendime güvenemiyorum olacakmı olmayacak mı elimdir yatkındır aslında ama yapıcak bişey bulamıyorum ya düşün düşün yok
Yemek sitelerine bakıyorum hiç denemediğim şeyler var nasıl olur bilmiyorum
Ama sizin deneyip yaptığınız çok memnun kaldığınız hafif şeyler varsa paylaşırmısınız
İlk olarak yaş grubu olarak yaşı büyük misafirlerimiz gelcek hafif tatlı ve tuzlu tarifi istiyorum
İkinci olarak okulda hocalarım tatlı istediler benden marifetini görelim gibisinden hafif güzel bir tatlı tarifi istiyorum
Şimdiden tşkler
internetten arda turkmen ve oktay usta(oktay aymelek)tarifleri olcuyle ve hepsi de garanti oluyo onlardan bakabilirsin

Bir paket kedi dili al ...pasta kreması yap.bide çikolata sosu ...dok üstüne..al sana süper bi hafif yaspasta tarifi..yarın yapıyım bari aklıma gelmişken..

Back
X