- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
selam kızlar. daha önceden konu açmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu çözemedigimiz için hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim çocugum yok tedavi görmeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet güzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gündeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gün köyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda çalîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca görümcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de sürekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık görümcemde geleyim arka odanızı bana açın falan saçmalıyordu kaale almıyordum. geçen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle çünkü o gelsin istiyor. görümcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dügünümde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu düşünün. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dügün ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye büyütmedim altın geri istenene kadar. ben görümceme bizde kalmadısını uygun görmedigimi mesaj attım.görümcem de ben böyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın üstünde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim küstü tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı için konuştum ara bulmaz çünkü asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da açmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.