- 23 Nisan 2018
- 131
- 108
- 18
- 29
Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?