Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Eski konularına baktım da zaten sorunlu bir hayatın varmış. Sanırım şuan duygusal bi bosluktasin ve hatalar yapıyorsun.. yaşın daha çok genç oku çalış hayatta bi amaç edin.. paranı kazan harca hayatını eline al. Hayattaki amacın birine çocuk kitleyip ayda 600 tl ile sürünmek olmasın.. hele ki böyle bir dönemde o parayla nasıl çocuk bakacaksın? Çalış okulunu bitir aklını başına topla lütfen

Siz benim mesajlarımı tümüyle okumadığınızdan bir de buraya yazayım. Kadın barlara takılan bir kadın, şu zengin adamlardan çocuk yapmak isteyenlerden. Taktiği de ertesi gün hapı alacağım diyerek iki üç gün rahat rahat takılıp sonra da hapı içmemek. Adam da bunu bildiğinden hapı kendisi alıyor, iki gün takılıyorlar ki adam kendini geri bile çekmeye çalışıyor üstelik. Neyse ertesi sabah adam hapı içip içmediğini soruyor (ilaca ulaşamayacakları bir yerdeler) kadın da buna güvenip ya istemiyorum ben yeaa’lı konuşuyor. Şimdi burada kandıran kim? Adam güvenmemekte haklı. Kadın ertesi gün hapını alacağına inandırdığına göre adam bunun zararlı olduğunu düşünür mü? Siz inanmak istemiyorsunuz ama ne kadar zararlı da olsa hala pek çok kadın bunu korunma yöntemi olarak kullanıyor. Adam da kahvesine koyuyor sonra bunlar iki hafta görüşmüyor, kız gelip hamileyim diyor. Erkek de olamazsın, sen hapı içme konusunda beni kandırdın, ben de kahvene koydum o sabah diyor. Kadın bir şey demiyor çünkü suçlu. Daha sonra hamile olmadığı anlaşılıyor zaten. İşin özeti bu. Ve bunu yapan çok kadın- erkek var. Kadınlar hamile kalmaya çalıştıkça erkekler de bu gibi şeyler yapıyor. Ben bunun doğruluğunu savunmuyorum, ama konu sahibi gibi kaypaklıkları görünce kandırılmak suretiyle alınmaktan vazgeçilen hapın bir şekilde verilmesini adil buldum anlattığım durumda. Sizin aklınıza hemen Nuri Alço gibi bir şey gelmiş belli ki. Tek taraflı düşünmemeniz için size başından sonuna bir kez daha anlattım. Tek noktaya takılıp kalmayınız.

Prezervatif denen bir şey var. Madem kadına bu kadar güvenmiyorsun kendine saygın olsun be adam. Ne yardan ne serden hesabı.

Konuya uzundur bakıyorum.. Yazmayayım yazmayayım dedim de.. Sonra yine dayanamadım.. Herkesin hayatı kendine...Sevişir sevişmez tamam... Ama bu sevişmek değil.. Bu avlamak... Evlense de evlenmese de o adam o çocuğun babası olacak.. Adam çocuğu istemezse o çocuğun nasıl bir hayatı olacağı hakkkında bir fikri var mı konu sahibinin? Yok... Ahlak falan kasmayacağım burda.. İsterseniz günde bilmem kaç tanesiyle birlikte olun banane.. Ama çocuk dünyaya getirmek öyle saksıda çiçek sulayıp büyüdüğünü görmeye benzemez... O çiçeği unutun bakalım nasıl kuruyor.. Nasıl dökülüyor yaprakları... Siz bir çocuğu bile isteye babasız büyütmekten, ayda alacağınız 600 tl nafakadan bahsediyorsunuz... Arkadaşım gerçekte öyle olmuyor o işler... Çocuk demek masraf demek. . Bir mama 60 tl idi bugün. 4 sene önce oğluma o mamayı 32 tl ye alıyorduk... Bez olmuş kaç para.. Kıyafet. .Büyüdükçe ne yapacaksınız? Yahu anlamıyorum...Halimiz vaktimiz yerinde. . Gayet de mutluyuz.. .Bu pahalılıkta acaba ikinci çocuğu yapsak mı yapmasak mı diye düşünüyoruz biz... Siz kaçıncı boyutta yaşıyorsunuz anlamadım ki?

Vah o bebeğe.
Umarım yoktur.
Yoksa sürünecek.
Tv programlarında babasını arayacak falan.

Ertesi güm hapını zemzem suyu niyetine beklettin gliba ağzında.
Ne diye yutmadın?
İkincisi o hplar yutulunc bile garantisi yokken emince işe yaramaz.

Peki şuanda durum ne ? Ve bu sevgilim değil dediğin adamdanmı eğer hamileysen ya karşındaki insan 30 yaşında bi doktor eğer oyss fazla takılma o da sütten çıkmış ak kaşık değil yaptığı şeyin farkındadır ce sana uyarıda bulunmamış hün sonu al vs diye tabi korunuyorum diye bi yalan söylemediysen

Bu şey değil mi ya? Hocam ırucluyken suyu agzıma aldım hafıf dılandırdım orucum bozulmusmudur? Ajsjsjdjdjdj yaaa hangı akla hıznet hapı yutmadın

Back
X