Siz benim mesajlarımı tümüyle okumadığınızdan bir de buraya yazayım. Kadın barlara takılan bir kadın, şu zengin adamlardan çocuk yapmak isteyenlerden. Taktiği de ertesi gün hapı alacağım diyerek iki üç gün rahat rahat takılıp sonra da hapı içmemek. Adam da bunu bildiğinden hapı kendisi alıyor, iki gün takılıyorlar ki adam kendini geri bile çekmeye çalışıyor üstelik. Neyse ertesi sabah adam hapı içip içmediğini soruyor (ilaca ulaşamayacakları bir yerdeler) kadın da buna güvenip ya istemiyorum ben yeaa’lı konuşuyor. Şimdi burada kandıran kim? Adam güvenmemekte haklı. Kadın ertesi gün hapını alacağına inandırdığına göre adam bunun zararlı olduğunu düşünür mü? Siz inanmak istemiyorsunuz ama ne kadar zararlı da olsa hala pek çok kadın bunu korunma yöntemi olarak kullanıyor. Adam da kahvesine koyuyor sonra bunlar iki hafta görüşmüyor, kız gelip hamileyim diyor. Erkek de olamazsın, sen hapı içme konusunda beni kandırdın, ben de kahvene koydum o sabah diyor. Kadın bir şey demiyor çünkü suçlu. Daha sonra hamile olmadığı anlaşılıyor zaten. İşin özeti bu. Ve bunu yapan çok kadın- erkek var. Kadınlar hamile kalmaya çalıştıkça erkekler de bu gibi şeyler yapıyor. Ben bunun doğruluğunu savunmuyorum, ama konu sahibi gibi kaypaklıkları görünce kandırılmak suretiyle alınmaktan vazgeçilen hapın bir şekilde verilmesini adil buldum anlattığım durumda. Sizin aklınıza hemen Nuri Alço gibi bir şey gelmiş belli ki. Tek taraflı düşünmemeniz için size başından sonuna bir kez daha anlattım. Tek noktaya takılıp kalmayınız.