R Royaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 58 12 88 14 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #1 Arkadaslar burun estetiği sonrasi revizyknda doktora tekrarmi ucrt ödüyoruz
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.598 4.323 173 14 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #2 ervacaa .!.: Arkadaslar burun estetiği sonrasi revizyknda doktora tekrarmi ucrt ödüyoruz Genişletmek için tıkla... Begenmezsen odersin. Eger doktorun hatasi varsa ucretsiz duzeltenlerde var.
ervacaa .!.: Arkadaslar burun estetiği sonrasi revizyknda doktora tekrarmi ucrt ödüyoruz Genişletmek için tıkla... Begenmezsen odersin. Eger doktorun hatasi varsa ucretsiz duzeltenlerde var.
R Royaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 58 12 88 14 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #3 Alabalik32 .!.: Begenmezsen odersin. Eger doktorun hatasi varsa ucretsiz duzeltenlerde var. Genişletmek için tıkla... Illa bir kusurmu olmali doktorun karsilamasi icin
Alabalik32 .!.: Begenmezsen odersin. Eger doktorun hatasi varsa ucretsiz duzeltenlerde var. Genişletmek için tıkla... Illa bir kusurmu olmali doktorun karsilamasi icin
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.598 4.323 173 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #4 ervacaa .!.: Illa bir kusurmu olmali doktorun karsilamasi icin Genişletmek için tıkla... Evet ben oyle biliyorum. Kendi kusurunu kabul etmeyen doktorlarda var tabi.
ervacaa .!.: Illa bir kusurmu olmali doktorun karsilamasi icin Genişletmek için tıkla... Evet ben oyle biliyorum. Kendi kusurunu kabul etmeyen doktorlarda var tabi.
R Royaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 58 12 88 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #5 Alabalik32 .!.: Evet ben oyle biliyorum. Kendi kusurunu kabul etmeyen doktorlarda var tabi. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler
Alabalik32 .!.: Evet ben oyle biliyorum. Kendi kusurunu kabul etmeyen doktorlarda var tabi. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler
FBahar Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Haziran 2010 466 177 628 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #6 Doktor parasını almaz ama ameliyat için hastane masrafları sadece sizden çıkabilir.
R Royaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 58 12 88 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Royaa #7 Az bir miktar kesin alir FBahar .!.: Doktor parasını almaz ama ameliyat için hastane masrafları sadece sizden çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Az bir miktar kesin alir tesekkurler
Az bir miktar kesin alir FBahar .!.: Doktor parasını almaz ama ameliyat için hastane masrafları sadece sizden çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Az bir miktar kesin alir tesekkurler