Yıllarca kv tarafından haksızlığa uğradım. Ama öyle açık seçik birşey yoktu. Rahatsız hissettiğim zamanlar vardı ufak tefek ama huzursuz eden şeylerdi. Asla aramızda en ufak tartışma bile olmamıştı. Ta kii 9 ay öncesine kadar. Ortada hiçbirşey yokken kıskançlıktan kavga çıkartıp yapmadığı yaşatmadığı rezillik kalmadı. Beddualar bana aileme küfürler ve haftalarca eşimle boşanmamız için uğraştı. Üzerime yürüdü tehdit etti. Evimize yerleşmeye kalktı. Huzur bırakmadı. Çocuğumuz olmasın diye beddua edip şimdi utanmadan karnımdaki bebeğimi sorabiliyor. Öyle bir utanmaz. Amacına ulaşamadı boşanmadık. Ama boşansak kına yakacak kadın şimdi taktik değiştirdi. Melek gibi görünüyor. Ben canının canıymışım onun. Beni sevdiğinden yaşanmış onca şey. İnsan sevdiğine kırılırmış.
Uzun uzun anlatırım isteyen olursa. Defalarca da konu açtım zaten.
Benim derdim bunları yaşananları o kadının varlığını düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim. O kadar büyük bir haksızlığa uğradım ki hazmedemiyorum.
Uzun uzun anlatırım isteyen olursa. Defalarca da konu açtım zaten.
Benim derdim bunları yaşananları o kadının varlığını düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim. O kadar büyük bir haksızlığa uğradım ki hazmedemiyorum.