Yapılandırılmış öğrenim kredisi

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
Merhabalar ben öğrenim kredimi daha yeni yapılandırılın ilk taksitimî ödedîm iki ayda bir ödüyorum
Ikinci taksitin son ödeme tarihi 28 Şubat ama bu tarihte ödeyemeyecgım bir kaç gün sonra ödeyeceğim
Bir defalık bir kaç gün geciktirdim diye yapılandırmam iptal olur mu
Bilenler yazabilîr mi

ne kadar taksıt öduyrsunuz bende yapılandıracagım da?

Merhabalar ben öğrenim kredimi daha yeni yapılandırılın ilk taksitimî ödedîm iki ayda bir ödüyorum
Ikinci taksitin son ödeme tarihi 28 Şubat ama bu tarihte ödeyemeyecgım bir kaç gün sonra ödeyeceğim
Bilenler yazabilîr mi

çok faydalı bi konu olmuş...

Yok bisey olmaz. Ben yapilandirmadim. Sanirim cezaya kalinca yapilandiriliyormus

Bilenler yazabilîr mi
vergi affindan yararlanip taksitlendirdin galiba, bende hem ogrenim kredimi hemde vergimi taksitlendirdim. ayni yil icersinde 2 defa geciktirme hakki var yoksa taksitlendirme bozuluyor. kredi kartin varsa internetten kredi kartinlada odeyebilirsin

Iki ayda ayda bir 358 ödüyorum ilk taksit 31 Aralık'ta ödedim ikincisi Şubat 28 de ödenecek ama ben bi kaç gün geciktireceğim
Yani geciktirdim diye hemen yapılandırma iptal olur mu

vergi affindan yararlanip taksitlendirdin galiba, bende hem ogrenim kredimi hemde vergimi taksitlendirdim. ayni yil icersinde 2 defa geciktirme hakki var yoksa taksitlendirme bozuluyor. kredi kartin varsa internetten kredi kartinlada odeyebilirsin
Yok ilk defa geciktiricem zaten daha 2. Taksit bu kesin bişe olmaz diyorsunuz yani öle mi emin misiniz

Borcunuz ortalama ne kadardı ? Okuyorsun okuyorsun tonla borçla iş hayatına başlıyorsun, yak bir sigara baldankabak

konu cok faydalı olmus benım gıbıler ıcın:KK53::KK53::KK53:
sımdı benımde borcum var normalde bu sene gelmesı gerekıyodu ama gelmedı bende pesıne dusmedım babam ogrende ne kadarsa odeyelım dedı ama ben bakmadım bakmak ıstemıyorum ne olur boyle olunca bılen bırısı yazabılırmı ne zamana kadar kacabılırım gerceklerden:KK53::KK53:

Devletten kacis yok maalesef. eskiden kredi yurtlar ilgileniyodu tahsilatla simdi vergi dairesi ilgileniyor. eve yazi gonderip duruyorlardi hatta benim hesabima bloke koymuslardi 1 yildir blokedeydi param.7-8 yildir odememistim.son cikan afla taksitlendirdim benim 11000 falandi 7000 gibi bi rakama dustu

Devletten kacis yok maalesef. eskiden kredi yurtlar ilgileniyodu tahsilatla simdi vergi dairesi ilgileniyor. eve yazi gonderip duruyorlardi hatta benim hesabima bloke koymuslardi 1 yildir blokedeydi param.7-8 yildir odememistim.son cikan afla taksitlendirdim benim 11000 falandi 7000 gibi bi rakama dustu
benım bu sene gelmesı gerekıyodu gelmedı 1 sene daha beklesem ıslem yapmasam nolur?

canım nasıl yapılandırıyorsun benimde bir tane lisanstan birde yüksek lisanstan bir süreliğine aldığım kredi var bayaa fazla tutuyor ikisi. Ara ara ödüyorum ama ben de yapılandırsam düşer mi ki?

bende internet üzerinden kk ile ödüyorum ve benimde 28 şubat son ödeme tarihim 2. taksiti ama ben onu martta ödeyebileceğim. bu bilgi çok işime yaradı acaba yapılandırma ipttal olurmu diye korkuyordum. çokkkkkkkkkkkk teşekkürler :)

canım nasıl yapılandırıyorsun benimde bir tane lisanstan birde yüksek lisanstan bir süreliğine aldığım kredi var bayaa fazla tutuyor ikisi. Ara ara ödüyorum ama ben de yapılandırsam düşer mi ki?
gecenlerde cikan vergi affinda yapilandirdim ben gecikme zamlarini dusurduler biraz. ocak sonunda bitti basvurular,o zaman yapsaydin keske simdi ne yapilabilir bilmiyorum

X