Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara sıra girip okuyup çıkıyorum... Ellerimi klavyenin üzerinden zor çekiyorum. Dayanamayacağım artık yazacağım. Bir arkadaş demişş aynen kabul ediyorum ben evleneceğim adamın benle birlikteyken devam eden bir boşanma davası ve bakmakla yükümlü olduğu iki çocuğu varken kesseler evlenmezdim. Hadi diyelim sen herşeyi göze aldın ve evlendin. (Ki evlilikler resmen bitmeden her iki tarafında yaşadığı ikinci bir birliktelik kesinlikle aldatmadır bana göre) Nasıl ki insanların nikahları kıyılana kadar karı-koca olarak ilişiklendirilmesi yanlışsa nikah akidleri bitirilmeden ayrıymış gibi düşünmeleri de hatadır bence. Henüz bitmemiş bir evliliğin enkaz yığını arasına kendinizi bilerek ve isteyerek atmışsınız. Bu arada ayrılan eşlerin ve özellikle erkeklerin karılarına ne gibi iftiralar attığına bir çok kez tanık olmuş bir insan olarak eşinin onu aldatıp aldatmadığının da muallakta olduğu kanaatindeyim. Siz bu adamla evlenirken sapsız üzüm diye evlenmeyip iki çocuğunun olduğunu bilerek evlendiniz. Bugün çocuğuna bakmayıp, yuvalara vermeyi göze alan o haysiyeti tartışılır baba yarın size kim bilir neler yapar çok merak ediyorum... Ve kimbilir geçmişinde çocuklarının annelerine neler yapmıştır...O babanneyi çileden çıkaran mutlaka birşeyler olmuştur gibime de geliyor. Anladığım kadarı ile anne sahip çıkmıyor, baba sahip çıkmıyor, ikinci eşin umrunda değil bütün yük babannenin omuzunda. Yaptığı yanlış olsa da o kadının yaptıkları sadece torunlarına kol kanat germeye çalışmak gibi geliyor bana. Filler tepişiyor çimenler eziliyor. Olan her zaman ki gibi masum çocuklara oluyor. Bir de korkmadan bu adama bir çocukta sen veriyorsunMedeni cesaretinden dolayı vallahi helal olsun. Tabi bu arada çocuklar laf taşıyor diye eşini uyarıyorsun bir ara.Vallahi yazıklar olsun. Canları feda olsun ya. Adı üzerinde çocuk bunlar. Ablalık yapaydın da yanlış yaptıklarını öğreteydin çocuklara. Çok mu zordu?Bir adam ki çoluğuna çocuğuna sahip çıkmayacak ben de koca diye onu başımda tutacağım... Hadi oradannn...
bakıyroumda froumdaki herkes avukat hakim bilir kişi vicdan sahibi melek fakat konu sahibi tukaka sizde kadınsınız eger basınıza bu eziyet gelrse abnlarsınzı konum burda kapanmıstır.herkes baska forumda gunah cıkartsın
ben bilerek ve isteyerek hamile kalmadım hatta ladıracaktım eşimin haberi olmadan bakamayacagımı düşündgmzden fakat gittm hastanede eşiminde imzasını istediler eşimde onay vermedgi için yapamadım neden bileek veya isteyerk yapayım daha altı aylık evliyken evliligi yasamak varken borcum varken taksit öderken onuda bırak zaten bakılması gereken tane sabi varken ?
bakıyroumda froumdaki herkes avukat hakim bilir kişi vicdan sahibi melek fakat konu sahibi tukaka sizde kadınsınız eger basınıza bu eziyet gelrse abnlarsınzı konum burda kapanmıstır.herkes baska forumda gunah cıkartsın
1.kadına evi verin kiraya çıkın dedik görmezden gelindi
2.çocukları yuvaya verme dedik bilmiyorum denildi
3.kadına nafaka vermek ağırına gidiyor
4.adamın yuvasını yıkmışsın istesende istemesende o adam o nafakayı verecek..
5.sadece çocuk için değil eşe de nafaka ödenir
6.o çocuk altına işiyor üstünü değiştirmiyorsun sonra gelmiş yedirdim içirdim muhabbeti yapıyorsun ayrıca sinirlenirsem onlardan hıncımı almaktan korkuyorum diyorsun
7.kadıın kocasını elinden alan sensin ama kadın eşimi aldattı dedin
8.ne hikmetse kadının kocasını aldattığını eşinle elbirliğiyle ispatlayamadınız.kadın boşanmış hala ortada kimse yok herhalde meçhul sevgili
9.hem kendi ilişkini açıklayamazken hala kadını kötülüyorsun
10 sana iyi konuşanları fikir önerenleri de görmezden geliyorsun..
evet çok tutarlı mantıklı bir insansın
o sabah cocgun biri altına işemiş neden temizlemedn diye kavga etti benimle bende ben cocuk istemedm onların velayetini sen istedn biz öle aldık ben hastayım kendime bakamıyrm dedm bende cevap verince daha kudurdular hamile oldugumu biliyorlardı ve özellikle yaptılar diye düşünüyrm canm![]()
cocgumu farklı kılacak eşim degil benim ben zaten böyle bir durum yasanırsa buna musade etmem.
O SABAH ÇOCUGUN BİRİ ALTINA İŞEMİŞ NEDEN TEMİZLEMEDİN DİYE TARTIŞDIK VE HASTAYIM KENDIME BAKAMIYORUM DEDİM ...........
inanılır gibi değil,bu ne rahatlık be ne genişlik,gevşeklik,vicdansızlık,merhametsizlik gerçekten bu satırları daha yeni okudum ve şook oldum!
siz bir çok şeyi hakediyorsunuz!!!
birde rahat rahat hiçbişey yokmuş gayet normal bir durummuş gibi buraya yazıyorsun ya neyse....!!!