mrb ark lar daha once bı konu acmıstım esımle ılgılı casus yukleyıp herseyı ogrenmıstım evden kovdum fakat agladı ettı bıdaha yapmıcam bı bosluga düştüm dedı bana ılac ıctı falan sonra cocuga olan sevgısını gordum benı ayırma ondan dayanamam fılan dedı gerı cagırdım ve soz verdı bı sunger cektı yapmıcam dıye ama ben hala okadar kotuyumkı o yaptıklarını unuttu ama benım aklıma geldıgı zmn cok kotu oluyorum ınanın bana o psıkolojıden kendımı kurtaramıyorum aklımmda hep aceba soruları hadı yaparsa ederse dıyorum belkıde dıcek bu benı nası olsa affedıyo yapıyım ama gercektn bıdaha olursa bosanıcam cocuk ıcın affettım bunda ama ınanın oda bır yere kadar cocuk olmasa o dakka kovup o gun bosanmayı acardım ama cocuk belımı buktu caresız kaldım bırde cocugum cok kucuk daha o yuzden ama bıdaha olursa yuzune tukurecem ve evden kovacam oyle acı cekmektense hıc gozum gormez daha ıyı sımdı unutmaya calısıyorum her nekadar olmasada kendımı baska seylere verdım ders calısıyorum bazen kıtap okuyorum aama ne kadar unutmaya yeterseee ıste sızın basınıza geldımı bole bsy geldıyse ne yptınz nasıl unuttunuz butun bu acılarınızı