• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapınca görev mı sayılıyor bir açıklama getirin kizlar

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Kızlar kırmıyorum ama ben kırıliyorum
Bu durumda olan tek benmiyim acaba

Iyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kenre anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Ben olsam, arkadaşımla görüşmeyi keserdim. Verdiğim parayı da sadaka sayardım.

Anneme gelince; kart onda kalırdı. Ben maaşımın 2/3'ünü internet üzerinden başka hesabıma atardım. Annem de bir miktarıyla kendine harçlık yapardı.

Verirken iyide istersen niye kotu olasiniz.Isteyeceksiniz tabi hayrina mi verdiniz.Trip atmasi icguzarligindan.Istemekten utanmayim siz niye kendinizi uzuyorsunuz.

Ben olsam, arkadaşımla görüşmeyi keserdim. Verdiğim parayı da sadaka sayardım.

Anneme gelince; kart onda kalırdı. Ben maaşımın 2/3'ünü internet üzerinden başka hesabıma atardım. Annem de bir miktarıyla kendine harçlık yapardı.
Dediginiz gibi yapıyorum bisey olmadan aramaması sorması zoruma gidiyor
Bi tek maas günümü biliyor
Başka da aramiyor sagolsun

• Beğen
Reactions: csi
Iyi günler
Trip atmakta
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Maasinin hepsini almiyordur sanirim,birde ayni ildeymissiniz kirada mi oturuyorsunuz her ikiniz de eğer bir sorun yoksa beraber yasayin tek yere kira ödersiniz en azindan nereye ne harcanıyor bilirsiniz.

Maasinin hepsini almiyordur sanirim,birde ayni ildeymissiniz kirada mi oturuyorsunuz her ikiniz de eğer bir sorun yoksa beraber yasayin tek yere kira ödersiniz en azindan nereye ne harcanıyor bilirsiniz.
Yok almıyor hepsini
Diğer konu ma da yorun yapmıştın
Galiba bi tek maas günü aklında benle ilgili ayda bir bile aramaz
Zoruma gidiyor sanirim

Yok almıyor hepsini
Diğer konu ma da yorun yapmıştın
Galiba bi tek maas günü aklında benle ilgili ayda bir bile aramaz
Zoruma gidiyor sanirim
Yapmis olabilirim borc mu oduyordun babadan kalma öyle hatırlıyorum.

Senede 3 4 kez gördüğünüz arkadaşınızı sallamak bu kadar zor olmamalı.

Anneniz için de bu konuda yeteri kadar tavsiye yazılmıştı diye hatırlıyorum.
Iyi geceler kızlar
Aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum
Yaklaşık üç yıldır çalışıyorum aile borcu ödüyorum sadece ben
Annemin geliri olmadığı icin para alıyor bi miktar
Tabiki sikinti yapmadım ne kadar darda da olsam veririm
Tek sıkıntım maaş kartımın onda olması bu durumda ben alamıyorum
Şuana kadar kredi kartından hesaptan cektim
Kredi kartını kapatmaya çalışıyorum ee sonuçta zararı var bir borcum var borç etmek istemiyorum
Annemle ayrı evlerdeyiz 3 4 5 ay hiç görmez arıyım demez
Ben arayamiyorum kendi telefonu yok yanındakileri aradığımda her zaman cevap vermiyor
Geliyim goruyim demez
Anca karşılaşcaz bu arada çokta yakınız
Ben annenim kartı benden mı esirgiyorsun diyor hayir tabiki belki siz anladiniz o anlamıyor
Arkadaşlarım kapattır kartı ayda bir gelsin görsün seni sebep olmuş olur diyor
Maaşın gününu unutmuyor feda olsun tabi de bu kadar ilgisizlik ve düşüncesizlik
He bu ara da dedim ek kart cikartalim ben buna alıştım yapamam diyor
Alma diyor başka bişey demiyor
Ne yapmali

Back
X