Yapınca görev mı sayılıyor bir açıklama getirin kizlar

Vur ensesine al ekmeğini gibi bir söz var. İşte o kişi siz oluyorsunuz.
Bence hayır demeyi öğrenin.
Kendinizi savunmazsanız üzen daha çok olur...

Iş vereniniz size maaşınızdan 1lira dahi fazla veriyor mu?
Ben verenini gormedim.

Son kuruşuna kadar hak ederek, emek verip kendinizden feragat ederek elde ettiginiz bir şeyi (para, eşya, sevgi... aklınıza ne gelirse) başka birine haybeye bagışlamayı mantıklı buluyor musunuz sahiden?
Kendinize saygısızlık etmiş olmuyor musunuz sizce de?

Iş vereniniz size maaşınızdan 1lira dahi fazla veriyor mu?
Ben verenini gormedim.

Son kuruşuna kadar hak ederek, emek verip kendinizden feragat ederek elde ettiginiz bir şeyi (para, eşya, sevgi... aklınıza ne gelirse) başka birine haybeye bagışlamayı mantıklı buluyor musunuz sahiden?
Kendinize saygısızlık etmiş olmuyor musunuz sizce de?
Haklısınız elbette
Bu kişi her kim olursa yine geçerli mi sizce

Iyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Kızlar kırmıyorum ama ben kırıliyorum
Bu durumda olan tek benmiyim acaba
Şu para mevzularını hiç sevmiyorum, sonu hep kötü oluyor.

Verirsen senden iyisi yok, vermezsen senden kötüsü olmuyor bu durumlarda

Iyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Başlığı okuyunca başka bişey sandım
Görev diyince :))
Kimseye paranızı vermeyin
Arkadaş atıyorsa atsın trip
Bende senin gibi hayır diyemeyen tiplerdenim
Ama para konusunda yok yaa
Yapamam

Vermeyiniz efenim... Sonunda kötü hissedeceğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Alin teriyle kazandığınız para sonuçta. İsteyen istediğini düşünsün.

Iyi günler
Trip atmakta
Aramaz sormaz

Bankanızı arayıp kartınızı kaybettğinizi ve yenisini istediğinizi söyleyin eski kartı annenizden istemek zorunda kalmazsınız kırılmaz :KK53::KK53: O ne demek canım siz çalışıp kazanıyorsunuz kırılmak da neymişEn Büyük KK

Maaş kartınızı anneniz dahil kimseye vermeyin siz elinizle kendiniz verin kendi kendinize sahip çıkın

Haklısınız elbette
Bu kişi her kim olursa yine geçerli mi sizce

Her durum kendi icinde, şartlar dahilinde değerlendirilmeli. Ancak çok olağan dışı durumlar olmadığı takdirde bu konudaki fikrim herkes icin gecerli.

Kendimden örnek verecek olursam kimseye tek kuruş borç vermem ve kimseden almam. Çok elzem bir durum görürsem geri dönüşünü ummadan destek olurum.
Onun haricinde maaşımı kendim harcamayı da doğru bulmam. Kazancımda iş bulamayanların, yetimlerin, fiziksel engelinden dolayı çalışamayanların da hakkı olduğunü düşünürüm ve her ay belirli bir meblağ onlara destek olurum.

Yattıgı yerden yardım isteyenlere yaptıgım destegin gercek ihtiyac sahiplerinin hakkından calmak olacağına inanırım.

Back
X