• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapinca yapmayinca kotu ..!!

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba suan sinirden titriyorum resmen konu kvalidem
Ramazan ee haliyle orucluyum halim hic yok zaten dayanamiyorum kaynanam hala benden is ve yemek bekliyo yani hareketlerinden anliyorum ramazan deilken zaten hep yapiyorum ama yapinca iyi yapmiyinca kotu :(
Daha demin beni cagirdi evimiz yanyana gel die gittim yemek yap diyo allahim ya ben zaten oucluyum yaparken kapak dustu off dedin kendi kendime diyoki birak birak yapmaya gonlun yok sanki beni tanimiyo ben hep yapiyorum ama halim yok hem kendi evime hem onun evine yetisemiyorum ben nasil davranmalayim nankorluk bumu ? :((

" aşk-ı sehadet "

Yapmak zorunda degilsin,yapma,cagirinca gitme isim var falan uydur birseyler.
Alistirmissin iste hep istiyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Siz baştan yüz vermissiniz.. Ne rica kalmış ne de başka bir şey.. Bi yapar mısın kızım demek var , bi de emir verir gibi yap demek var.. Saglık acisından bi sorunları var mı ?

Yok gayet iyi kendisi oruclu deil bide hajlisiniz galiba buyugumdur elime yapismaz diyip yaptim ama insanda anlayis olur azcik

" aşk-ı sehadet "

Keşke kapağı düşürdüğünüzde evet gönülsüzüm deyip tersleseydiniz ne menem bi kadınmış o da öyle

Yapmak zorunda degilsin,yapma,cagirinca gitme isim var falan uydur birseyler.
Alistirmissin iste hep istiyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet bu aralar yapmadim hic yapmiyo ben gisincede vi b*k goturuyo yapamadim bilmem ne diyo ben yine dayanamyip yapiyorum daginikligi ve pislogi sevmiyorum icim ragat etmiyor

" aşk-ı sehadet "

Eli ayagi tutuyorsa yapsin hasta bakima muhtac olur anlarim ama senin annen nasil kendi isini yapiyorsa kvden de yapsin al karsina konus hatta once esinle konus rahatsizligini yapmak istemedigini dile getir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ramazan ee haliyle orucluyum halim hic yok zaten dayanamiyorum kaynanam hala benden is ve yemek bekliyo yani hareketlerinden anliyorum ramazan deilken zaten hep yapiyorum ama yapinca iyi yapmiyinca kotu :(
Daha demin beni cagirdi evimiz yanyana gel die gittim yemek yap diyo allahim ya ben zaten oucluyum yaparken kapak dustu off dedin kendi kendime diyoki birak birak yapmaya gonlun yok sanki beni tanimiyo ben hep yapiyorum ama halim yok hem kendi evime hem onun evine yetisemiyorum ben nasil davranmalayim nankorluk bumu ? :((

" aşk-ı sehadet "

madem yapıncada kötüsün o zaman hiiiç yapma yorma kendini bahane uydur gitme.kimseyi çekmek zorunda değilsin.

" aşk-ı sehadet "

Ramazanda ister istemez insanin sabri zorlaniyor.ben seni anliyorum.çünkü 6 sene KV ile altli üstlü oturdum.sen sadece biraz daha sabir göster.bu günler de geçer.asla terbiyenden hanim efendi liginden taviz verme.kul bilmesede allah mükafatini verir.allah sabir versin.sana bir kitap önerebilir miyim.arkadaşiminda KV ile sorunları vardi.bana dua ediyor.allah razi olsun bu kitap bana çok iyi geldi diye....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nankörlük tabi. Yapmak zorunda değilsiniz. Evet eşinizin annesi ama böyle davranmak zorunda değil.
Kendi kızı varsa böyle davranır mı çok merak ediyorum

Ramazanda ister istemez insanin sabri zorlaniyor.ben seni anliyorum.çünkü 6 sene KV ile altli üstlü oturdum.sen sadece biraz daha sabir göster.bu günler de geçer.asla terbiyenden hanim efendi liginden taviz verme.kul bilmesede allah mükafatini verir.allah sabir versin.sana bir kitap önerebilir miyim.arkadaşiminda KV ile sorunları vardi.bana dua ediyor.allah razi olsun bu kitap bana çok iyi geldi diye....

Evet haklisin ben elimden geldince terbiyezsizlik yapmamaya calisiyorum kitabin ismi nedir acaba ?

" aşk-ı sehadet "

Kaynanaysa kaynana.... Sanki basima kralice... Yeri gelio annene yapmaya useniyorsun ki kaynana yani.benim kaynanam bize yapar beni yerimden kaldirmaz ama eli ayagi tutuo yoksa ben yaparim tabiki ihtiyaci olsa bize, ama esinizden de kaynaklanio olabilir.ogluna guveniosa size eziyet ediyordur.bence mesafeyi acin.musluman bi insan hem oruc tutmayip hemde oruc tutan birine gel bana yemek yap demez zaten..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemde nasil tam sivri dilli

" aşk-ı sehadet "

Gitmeyin.Siz evinizden sorumlusunuz o kendi evinden.onun kolesi degilsiniz.sikinti yaratirsa esinizle uygun dille konusun.benim kv calisiyor bende calisiyorum.arada diyorki iste ev cok kirlendi nasil temizliycem.hic orali olmuyorum.neden?? Hem sagligi yerinde hem bende calisiyorum evime zor yetidiyorum hemde parasi var yardimci tutabilir.hic orali olamam vallahi.

Sizde evinizde yapin orayada götürün..hem iki tarafada yapmis olursunuz olmazmi

Rahatsızlığı yoksa oruçlu oruçlu niye size yaptırıyor, kendisi oruçlu da değilmiş üstelik.

Kızı olsa asla kaldırmaz yerinden.

Kayınvalideler gelin alınca hizmetçi alıyoruz zannediyorlar herhalde.

Back
X