• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapış yapış eski sevgili

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Merhaba hanımlar.

Yaklaşık 1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hala beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. İşin enteresanı ben seni sevmiyorum dememe bile inanmıyo sen hala beni seviyosun diyo! Hayatımda başka biri var diyorum beni kıskandırmak için öyle diyosun senin hayatında kimse yok diyo... Denemediğim yol kalmadı güzellikle anlattım anlamadı, tersledim anlamadı numaramı değiştirdim sosyal medya hesaplarımı kapadım hala arkadaşlarım aracılığıyla benden bilgi almaya çalışıyo. Kızlara da söyledim bana söylemeyin diye ama duyuyorum geliyo kulağıma bi şekilde. Bana yol gösterir misiniz sizce ne desem ne yapsam benim yakamdan düşer?

Merhaba hanımlar.

Yaklaşık 1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hala beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. İşin enteresanı ben seni sevmiyorum dememe bile inanmıyo sen hala beni seviyosun diyo! Hayatımda başka biri var diyorum beni kıskandırmak için öyle diyosun senin hayatında kimse yok diyo... Denemediğim yol kalmadı güzellikle anlattım anlamadı, tersledim anlamadı numaramı değiştirdim sosyal medya hesaplarımı kapadım hala arkadaşlarım aracılığıyla benden bilgi almaya çalışıyo. Kızlara da söyledim bana söylemeyin diye ama duyuyorum geliyo kulağıma bi şekilde. Bana yol gösterir misiniz sizce ne desem ne yapsam benim yakamdan düşer?

Bence o ne derse desin hiç bir şekilde konuşmayın o zaman kendisini takmadığınızı farkedecektir:31:

valla ikna olmak için evlenmeni falan bekliyo bence... boşverin irtibata geçeceği her yolu kapatın...gerisi onun sorunu...

Onu da denedim 1 saat içinde 350 mesaj attığını biliyorum takıntılı ruh hastası manyak
Olsun hiç oralı olmayın öyle mesaj attığında telefonunuzu kapatın ortak arkadaşlarınız varsa hattınızı değiştirmek pek faydalı olmaz bu tipler için . Bence hiç birşey söylemeden kesinlikle kurtulursunuz :129:

valla ikna olmak için evlenmeni falan bekliyo bence... boşverin irtibata geçeceği her yolu kapatın...gerisi onun sorunu...

Kapadım valla sosyal medya hesaplarını telefon numaramı değiştirdim çoook eski bi mail adresim vardı geçenlerde lazım oldu da açtım bir sürü mail atmış.

Olsun hiç oralı olmayın öyle mesaj attığında telefonunuzu kapatın ortak arkadaşlarınız varsa hattınızı değiştirmek pek faydalı olmaz bu tipler için . Bence hiç birşey söylemeden kesinlikle kurtulursunuz :129:

Oralı olmamaya çalışıyorum da çıldırtıyo inan 1.5 yıldır böyle olunca :D adam ciddi anlamda takıntılı

Adamsan fukara sümüğü gibi üzerime yapışmazsın diyin :ssz:

Yok o değil de madem şuan size arkadaşlarınızla haber yollamak dışında ulaşamıyor , bence siz ona ulaşıp bir şeyler anlatmaya çalışmayın , bundan bile umutlanabilir bu tipler.

Adamsan fukara sümüğü gibi üzerime yapışmazsın diyin :ssz:

Yok o değil de madem şuan size arkadaşlarınızla haber yollamak dışında ulaşamıyor , bence siz ona ulaşıp bir şeyler anlatmaya çalışmayın , bundan bile umutlanabilir bu tipler.

Ay neler neler dedim ya gurursuzsun dedim azıcık erkek gibi davran sürekli ağlanıp sızlanmandan bıktım dedim istemiyorum seni sen geri zekalı mısın neden anlamıyosun dedim sen çok sinirlisin bana ondan böyle diyosun diyo :D şaka gibi

O değilde 350 mesaj nasıl atılır bir saate:51:

Erkek arkadaşının ailesi ile konuş
oğlunuz beni rahatsız ediyor de en etkili çözüm :19:

sosyal medya hesaplarını aç arkadaş olarak ekle ve yeni sevgilinle boy boy resimlerini arşivle :52:

Böyle tipler dengesiz oluyo muhtemelen boşlukta kalmıştır o yüzden seni arıyordur kabul etsen bu sefer kendini geri çekebilir 1.5 sene sonra mı anlamış seni sevdiğini? Saçma.. Numarasını engelle, rahatsız etmeye devam edersen işin içine ailemi ve erkek arkadaşımı sokmak zorunda kalıcam yakında evleniyorum beni rahat bırak falan de ya da numaranı değiştir toptan bitsin gitsin

Böyle tipler dengesiz oluyo muhtemelen boşlukta kalmıştır o yüzden seni arıyordur kabul etsen bu sefer kendini geri çekebilir 1.5 sene sonra mı anlamış seni sevdiğini? Saçma.. Numarasını engelle, rahatsız etmeye devam edersen işin içine ailemi ve erkek arkadaşımı sokmak zorunda kalıcam yakında evleniyorum beni rahat bırak falan de ya da numaranı değiştir toptan bitsin gitsin

hepsini dedim ya rahatsız ediyosun huzursuz ediyosun dedim devreye erkek arkadaşımı sokucam devam edersen dedim onu da yap nolcak ki ben seni rahatsız etmiyorum ki diyo

sosyal medya hesaplarını aç arkadaş olarak ekle ve yeni sevgilinle boy boy resimlerini arşivle :52:

ahahaha harika bi çözüm gibi geldi ama eminim der ki ya sevgilin değil o arkadaşın beni kıskandırmak için yapıyosun der.

O değilde 350 mesaj nasıl atılır bir saate:51:

İşsiz ya tek kelime yazıyo sen cevap verene kadar böyle yazıcam diyo mesela sonra başlıyo aşkım, bebeğim, hayatım, bitanem, seni çok seviyorum, güzelim falan yardırıyo

Erkek arkadaşının ailesi ile konuş
oğlunuz beni rahatsız ediyor de en etkili çözüm :19:

Ailesine ulaşabilme şansım yok dağınık bi ailesi var annesi Almanyada babası bilmem hangi şehirde bu da tek başına İstanbul'da yaşıyo ve 34 yaşında bu adam çocuk değil ki kocaman adam .s

Rahatsız ya, valla en iyi çözüm tlfn nonu değiştirmen gibi geldi bana

Back
X