• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapış yapış eski sevgili

Cidden saatte 350mesajmi vay be:-) mesaj kampanyalari cikti mertlik bozuldu..:-) merak ettim nasil usenmemis yazmaya onlari

sözlünüz biliyor mu bu olanları ona söylediniz mi?:18:

ilk başlarda söyledim bi defa o da çok fevri bi insan numarasını ver dedi bende tekrar olursa vericem dedim huzurumuz onun yüzünden bozulsun istemiyorum biliyorum çünkü başını belaya sokar.

Tam diyecektim ki, yakın bi erkek arkadasindsn rica et aradığında telefonu onun acmasini sagla ya da direkt o arasin gözdağı versin diyecektim yorumlardan konu sahibinin sozlu olduğunu ogrendim ve soklardayim.

nasıl olur da bu kadar tacize müdehale etmez sözlü anlamiyorum? Yahu adam belki de iyice saplantı haline getirip dayıcak eteri ağzına sirtlayip kaciricak seni:) tobe Allah korusun tabi.

bende de vardı böyle saplantılı biri kurtulan kadar canım çıkmisdtı en sonunda sevgilim var dedim ve bi şekilde kurtuldum o tacizlerden ama aradan seneler geçip evlenmesine rağmen hala sosyal medyada peşimde

ben sozlunun sessiz kalmasina/kalabilmesine şaşırdım gerçekten. sen benim arkadaşım olsan kız başıma arar küfrederim o adama sözlün çok sakin biri herhalde :31:

Merhaba hanımlar.

Yaklaşık 1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hala beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. İşin enteresanı ben seni sevmiyorum dememe bile inanmıyo sen hala beni seviyosun diyo! Hayatımda başka biri var diyorum beni kıskandırmak için öyle diyosun senin hayatında kimse yok diyo... Denemediğim yol kalmadı güzellikle anlattım anlamadı, tersledim anlamadı numaramı değiştirdim sosyal medya hesaplarımı kapadım hala arkadaşlarım aracılığıyla benden bilgi almaya çalışıyo. Kızlara da söyledim bana söylemeyin diye ama duyuyorum geliyo kulağıma bi şekilde. Bana yol gösterir misiniz sizce ne desem ne yapsam benim yakamdan düşer?

Tatlim beni de biri surekli rahatsiz ediyodu tel numarami bulmus yuzlerce mesaj atti 1 sene boyunca hic cevap vermedim birakti sonunda .gormezden gelmek en acitici cevap

sözlüsün dimi? ilerde dügün davetiyeni yolla :D

saka maka bi yana, bnce hic ilgi verme konusma mesajlarina cevap verme o yokmus gibi davran bi süre sonra sıkılır vazgecer diye düsünüyorum.

Başımda böyle biri var aynı sözleri söylüyor hem de.Üstelik eski çıktığım falan da değil sadece kafasında beni takıntı yapmış o kadar. Mesaj atar cevap vermem,iletişime geçmeye çalışır konuşmam,arada tehdit de ediyor ama sorun yok benim için :ssz: Sizde hiçbir şekilde konuşmayın eminim bir gün onu sevmediğinizi anlar.

Son düzenleme:
sen bence daha fazla muhatap olma. muhatap olacak kişi sözlün. açacak o kişiye telefonu ve zaten gerekeni gereken üslupla:1: söyleyecektir.

faceden engelle, telefonlarda benim bildiğim kadarıyla Bazı numaraların mesaj atmalarni ya da aramalarını engelleyebiliyosunz ya da olmadi operatör merkezine gidip sorun hiç bi şekilde muhattap olmayın cevap verdikçe yüz bulur sabret isterse binlerce mesaj atsın sessize al telini olsun bitsin

Ailesine ulaşabilme şansım yok dağınık bi ailesi var annesi Almanyada babası bilmem hangi şehirde bu da tek başına İstanbul'da yaşıyo ve 34 yaşında bu adam çocuk değil ki kocaman adam .s

34 yaşında bu davranışlar hiç normal değil başka bir amacı var gibi geldi bence dikkat et.

Benimde buna benzer bi olayım olmuştu ama bu kadar yüzsüz ve yılışık değildi.
hiçbir şekilde takmayın bütün iletişim yollarını kapatın
sinirlenseniz bile belli etmeyin elbet vazgeçecektir.

Back
X