Yapışık ikizim olmaya niyetli KV

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık

1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık

Çalışın bi işe girin o zaman bu kadar rahatsız edemez sanırım

İşinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ben ayağım altında eşim bile olsa temizlik yapamam yok gibi davranın anlayacak bi kişiliği varsa bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ama geldimi bir saat bile zor oturur çay demler çağırırım iki bardak içer ben gideyim siz gelin der Allah kolaylık versin

Kv gelince ilgilenme söylediklerini duymuyor gibi davran uykuya meyillilik göster.
He dersen ki açık sözlüyüm 'Anne ben biraz evimde kendi başıma kalmak, ailemle özel zaman geçirmek, kendime zaman ayırmak istiyorum. de gitsin

Eşimle kavga ettiğimiz küs olduğumuz bir gün eşim anne sen aşağı git dedi diye evden kovmuş olduk. Büyük olay çıkardılar bunlarla bu şekilde baş edemiyorum

Yaz kış böyle malesefzaten evler merkezi sistem herturlu aynı para odeniyor
pekı gelip ne yapıyor yanı oglen gelıyor yazmıssınız kahvaltısını kendı evınde mı yapıyor ?
siz ne yapıyorsunuz , sizinle sohbet falan mı edıyor
ya cok sıkıcı ben konusacak bır sey de bulamam kı zaten her gun evımde bıırnden sıkılırım yalnızlıgı severım yanı
öle kök gibi oturuyor mu ?
ne bileyim siz temizlik falan yapmıyor musunuz , işiniz falan olmuyor mu o zaman da mı gelıyor
eşinize söyleseniz?
ya da açmasanız kapıyı , sorarsa özel bir işim vardı ( ağda , gibi ) müsait değildim deseniz?

Gerçekten çok sıkıcı,haklısınız bence.
Geldiklerinde kibar bir dille geri çevirmeli,kapı açılmamalı ya da evden çıkmalı bence.
İnsana kendi evinde bile huzur vermiyorlar!

Evimde oturmak yalnız kalmak gönlümce temizlik yemek yapmak istiyorum. Evden kaçmak istemiyorum ki ama olmuyor kadın bir rahat brakmıyor. Evi terketmeyi ciddi ciddi düşünür oldum artık

pekı gelip ne yapıyor yanı oglen gelıyor yazmıssınız kahvaltısını kendı evınde mı yapıyor ?
siz ne yapıyorsunuz , sizinle sohbet falan mı edıyor
ya cok sıkıcı ben konusacak bır sey de bulamam kı zaten her gun evımde bıırnden sıkılırım yalnızlıgı severım yanı
öle kök gibi oturuyor mu ?
ne bileyim siz temizlik falan yapmıyor musunuz , işiniz falan olmuyor mu o zaman da mı gelıyor
eşinize söyleseniz?
ya da açmasanız kapıyı , sorarsa özel bir işim vardı ( ağda , gibi ) müsait değildim deseniz?

Aynen öyle geliyor oturuyor çay kahve meyve ikram bekliyor. Sohbet edecek birşeyimiz kalmadıki ne yaptın nasılsınla kalıyoruz artık. Gercekten psikolojim bozuluyor. Bir de arsız arsız öğlen olsada yukarı çıksam diye bekliyorum hergun diyor!! O varken içimden hiçbirşey yapmak gelmediği için sabahtan yapıyorum yemeğimi temizliğimi ya da o gidince yapıyorum. Kendi evimde mesaili işçi gibi çalışıyorum butun öğleden sonramı kv ayırmak için

Evimde oturmak yalnız kalmak gönlümce temizlik yemek yapmak istiyorum. Evden kaçmak istemiyorum ki ama olmuyor kadın bir rahat brakmıyor. Evi terketmeyi ciddi ciddi düşünür oldum artık
Haklısın tabii.
Bence bir süre ayağını kesmek için kursa git ya da gidiyormuş gibi yap.

Back
X