Yapışık ikizim olmaya niyetli KV

Konu sahibi kayınvalidesi gelmeden her işini halledip oturuyormuş, kayınvalidenin de evinde canı sıkılıyor belli, gelin de yalnız onun da işi gücü olmuyor tek tek sıkılacağımza beraber oturalım diye düşünüyor demek ki:confused:
Ben olsam her işimi öğleden sonraya bırakırım çok soru soruyor yanında iş yapamıyorum diyorsunuz ama her gün oturup birbirinizin suratını seyretmekten iyidir.
En azından sabahları uyur kefine bakarsın bir süre sonra o da sıkılır zaten bu gelinin işi bitmiyor diye.

Yorumlarınız fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize. Yarın babamla 10-15 gunluk bir tatile çıkıyorum. Eşim bunalımda oldugumu biliyor uzak kalmamın iyi geleceğini düşünüyoruz ama kendi gelemediği için babamla gidiyorum. Şeytan diyor git ve bir daha dönme! Bakalım uzak kalmak bana nasıl gelecek bu eşimle ilk ayrılığımız olacak geri dönersem dediklerinizi uygulamayı deneyeceğim. Dönmezsemde Allah kerim :/

Yorumlarınız fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize. Yarın babamla 10-15 gunluk bir tatile çıkıyorum. Eşim bunalımda oldugumu biliyor uzak kalmamın iyi geleceğini düşünüyoruz ama kendi gelemediği için babamla gidiyorum. Şeytan diyor git ve bir daha dönme! Bakalım uzak kalmak bana nasıl gelecek bu eşimle ilk ayrılığımız olacak geri dönersem dediklerinizi uygulamayı deneyeceğim. Dönmezsemde Allah kerim :/
eşinle bu konuyu doğru düzgün konuştunmu, bununla ilgili bi cevap vermemişsin. konuşmadıysan eğer geri dönmemek fevri bi karar olur

eşinle bu konuyu doğru düzgün konuştunmu, bununla ilgili bi cevap vermemişsin. konuşmadıysan eğer geri dönmemek fevri bi karar olur

Konustugum zamanlar oldu fakat durumlar daha zora girdi. Annesine aşağıya inmesini söylediği zamanlar evden kovuyorsunuz annemi diye görümcem olay cıkarttı. Onlada aramız bozuldu. Bilmiyorum dönüp dönmeme konusunda kararsızım suan ama en basından tekrardan konusmam gerek bu durum sabredilemez bi hal aldı benim icin.

Bakın kocanızı bırakmayı bile düşünüyorsunuz. Ama evi bırakmak mümkün değil. Mıhlandınız mı o eve?
Bu dayatmalar yüzünden bir yuva daha mı yıkılacak?

Size değil bu çıkışım, yanlış anlamayın..
Bu düzene...
Altlı üstlü ev alıp "oğlanla beraber otururuz" diyen zihniyete.

İnsan sevdiğinden vazgeçip evliliğini bitirmeyi bile göze alıyor. Ama o evden çıkamıyor. Böylesi bir kaos ortamı.

Umarım dilediğiniz gibi halledersiniz bu sorununuzu. Dilediğiniz mesafeyi koyabilirsiniz..

Bu forumu okuyan bekar kızlar da kendine pay çıkarsın.
"benimkiler iyi, sorun olmaz" demesinler.
Birlikte ve altlı üstlü oturmaya karşı savaş açtım resmen! :duduk:

ama siz vir kere bile kayınvslidenizle bu konuyu halletme girişimi yspmadan esle bitirme noktasına gelmyn

bence sen kv kanki bul. yada arkadaslar söylemiş erkenden sen ona in 1 saat otur geri çık. senle beraber yukarı cıkcak hali yok ya :D sen önden yol yap. bugun mutfk dolp temızlıcem falan. ayyy cok bunaltıcı. Benimkinin de kankisi benim :D Ama benım kı ısrarla gelir. Ben giderim genelde. snın kı garıp. Annen hergun benı görmekten sıkılmıyo musun de :D

Konustugum zamanlar oldu fakat durumlar daha zora girdi. Annesine aşağıya inmesini söylediği zamanlar evden kovuyorsunuz annemi diye görümcem olay cıkarttı. Onlada aramız bozuldu. Bilmiyorum dönüp dönmeme konusunda kararsızım suan ama en basından tekrardan konusmam gerek bu durum sabredilemez bi hal aldı benim icin.
Annesını hergun görümcen çağırsın o zaman. Kadıncaz sıkılıyo sanki gibi düşünüyo gibiyim ama fazla bunaltıcı.

Bakın kocanızı bırakmayı bile düşünüyorsunuz. Ama evi bırakmak mümkün değil. Mıhlandınız mı o eve?
Bu dayatmalar yüzünden bir yuva daha mı yıkılacak?

Size değil bu çıkışım, yanlış anlamayın..
Bu düzene...
Altlı üstlü ev alıp "oğlanla beraber otururuz" diyen zihniyete.

İnsan sevdiğinden vazgeçip evliliğini bitirmeyi bile göze alıyor. Ama o evden çıkamıyor. Böylesi bir kaos ortamı.

Umarım dilediğiniz gibi halledersiniz bu sorununuzu. Dilediğiniz mesafeyi koyabilirsiniz..

Bu forumu okuyan bekar kızlar da kendine pay çıkarsın.
"benimkiler iyi, sorun olmaz" demesinler.
Birlikte ve altlı üstlü oturmaya karşı savaş açtım resmen! :duduk:

Esimde evden cıkacak cesareti görsem bunları aklıma getirmezdim hic ona dair umudum olmayınca baska bisey gelmiyo aklıma. Bakalım bu tatil ayrılıgı bana ve iliskimize ne katıp ne götürecek bende merakla gozlemlemeyi bekliyorum

Annesını hergun görümcen çağırsın o zaman. Kadıncaz sıkılıyo sanki gibi düşünüyo gibiyim ama fazla bunaltıcı.

Gorumceme en son ramazanda yemege gittik :) hayatta kimseyi cagirmaz kendi de gelmez zaten. Sinirimi en cok bozanda bu! Esimin ve gorumcemin oz annesi ama hergun zaman geciren ilgilenen taraf benim. Onlarda biraz ilgilenseler belki bu kadar gozume batmazdi kadin

Gorumceme en son ramazanda yemege gittik :) hayatta kimseyi cagirmaz kendi de gelmez zaten. Sinirimi en cok bozanda bu! Esimin ve gorumcemin oz annesi ama hergun zaman geciren ilgilenen taraf benim. Onlarda biraz ilgilenseler belki bu kadar gozume batmazdi kadin
Valla benimki de kızlarıyla anlaşamaz benimle iyi anlasır. Hele benim küçük görumce onu bile kıskanır. çocuğuma bakmasını kıskanır. hem fesat hem işgüzarlar. Eşin sana hak verıyosa bi nebze iyi. Şimdi surasını anlamadım ama. Eşin daha önce annesie söyledi, kavga cıktı görümcenle vs. Ve bunların üstüne hala mı u kadın her gun geliyo

Ya iyide kadın belkide bihaber senin ondan bıkmadan.Bunun için boşanma noktasına gelmek çok saçma değil mi ya? Önce bir surat as, sesin çıksın,hır gür yapın,kavga çıkarın,sonra oturun konuşun çözemezseniz amenna.
Yalnız 1,5 yıllık alışkanlık nasıl bırakılacak o mesele işte.Vakti zamanında sınırı çizmek daha kolaydı.

Back
X