Herkese merhaba,çok ciddi bir rahim yapışıklığı sorunum var (rahim filminde rahimin yarısı görünmüyor),ilk histeroskopimi yapan dr açtım dedi ve östrojen tedavisi verdi ancak yine endometrium kalınlaşmayınca 2.histeroskopi şart dedi.fakat içime kurt düştü ve 4 profesöre gittim,4'ü de kullanılan aletin yanlış olduğunu,açtım dediği hiçbir yapışıklığı açmadığını söyledi,böylece artık tüp bebeğe başlayabileceğimi düşünürken yine başa döndüm.şu anda 2.histeroskopi için bülent urman (amerikan hastanesinde) ve yücel karaman arasında çok kararsızım.her ikisiyle de görüştüm ve ikisi de çok güven verdi ama daha derin bir araştırma yapınca histeroskopi yapanların da kendi içlerinde branşlaştığını gördüm.yücel bey'in laparoskopide ve rahimde perde yada yarım rahim vakalarının histeroskopisinde daha iyi olduğunu,bülent bey'in ise yapışıklıkta daha iyi olduğunu duydum.1 hafta sonra 2.histeroskopiyi olmam gerek ve hala karar veremedim ve çok zor durumdayım.nolur bildiklerinizi,duyduklarınızı benimle acil paylaşırsanız çok sevinirim
çok teşekkürler.