merhaba canım,güzel dileklerine aynen katılıyorum,inşallah biz de bir gün anne oluruz ve bu yolda da birbirimize destek olabiliriz umarım...önceki düşüğün ve kimyasal gebeliğin için çok üzüldüm ama yapışıklık görülmesine rağmen hamile kalabilmiş olman bence de iyi bir şey,şimdi ne aşamadasın peki?herhangi bir tedavi görüyor musun?bence tekrar histeroskopi yapıp yapışıklıkları açmalılar önce.benim rahim filminde rahimin yarısı bile görüntülenemiyordu,rahim girişinden itibaren kapalıydı ve tepesi çökmüştü,çok yapışıktı yani.ilk histeroskopimi yapan doktor çok çok başarısızdı,neredeyse rahmimi deliyormuş o derece

.sonra uzun araştırmalarla bu son doktorumu buldum,iyi ki de bulmuşum,2 kez de o histeroskopi yaptı ve salı günü tekrar rahim filmi çektirdim.son 2 histeroskopinin başarılı olduğu ve yapışıklığın tamamen yok olduğu görüldü,şu anda rahim normal.ama endometriumum çok ince.yine kalınlaşmıyor, adetin 11.günü 5,5 mm maalesef.şimdi dr 2 ay doğal yoldan denememizi istedi, olmazsa temmuzda tüp bebek yaptıracağız.dediklerine tamamen katılıyorum,kesinlikle histeroskopiyi çok iyi ve tecrübeli bir dr yapmalı.bunu bizzat yaşadım.