yapışıklık yüzünden histeroskopi olup,hemen ardından doğal yolla hamile kalan var mı?

Iki negatif tup bebek den sonra drum histeroskobi yapacagim dedi..bana benzer durumda olan vami kız lar...normal yada tupe faydali olur insALLAH..iki defada rahim filmi cekilmistim..

Tebrik ederim arkadasim sonunda hamilesin. Allahin izniyle saglicakla bebegini kucagina al insaAllah. Nasil hamile kaldin ogrenebilir miyim ?

benım doktorum da tup bebek oncesı hıstereskopıyı onerdı. hıstreskopı yaparken rahıme bı kesık atacagını o kesık ıyılesırken tup bebek yapacagını rahımın kendını ıyılestırırken salgıladgı sıvıyla tutunmanın daha kolay oldugunu soyledı.

ama benım aklımda bazı sorular varç rahım fılmı cekıldım tupler acık dendı. hıstereskopının farkı ne rahım fılmınden ordada yapısıklıklar bellı olmaz mıydı?

hıstereskopıden 6 ay sonra dogal yoldan hamıle kalan arkadasım var. kararsızım arkasına hemen tup yaptırıp yaptırmamakla

benım doktorum da tup bebek oncesı hıstereskopıyı onerdı. hıstreskopı yaparken rahıme bı kesık atacagını o kesık ıyılesırken tup bebek yapacagını rahımın kendını ıyılestırırken salgıladgı sıvıyla tutunmanın daha kolay oldugunu soyledı.

ama benım aklımda bazı sorular varç rahım fılmı cekıldım tupler acık dendı. hıstereskopının farkı ne rahım fılmınden ordada yapısıklıklar bellı olmaz mıydı?

hıstereskopıden 6 ay sonra dogal yoldan hamıle kalan arkadasım var. kararsızım arkasına hemen tup yaptırıp yaptırmamakla

merhaba aranıza yenı katıldım evet benımde aynı durumda rahim filmim temiz çıktı fakat histeroskopi yapıp beklemekmi tüp bebeğe başlamakmı karar veremiyorum sizin yazınızı okuyunca ne yaptınız kararınızı merak ettım

merhaba aranıza yenı katıldım evet benımde aynı durumda rahim filmim temiz çıktı fakat histeroskopi yapıp beklemekmi tüp bebeğe başlamakmı karar veremiyorum sizin yazınızı okuyunca ne yaptınız kararınızı merak ettım

ben hıstereskopıyı yaptrdım canım ıslem sırasında rahıme kesi atıldı tup bebekte tutunma oranı artsın dıe. ıslemden sonrakı ay tup bebek yapıldı canım. maaleesef negatıf sonuc aldım ama. eger hıstereskopıde sıkıntı varsa ve onu duzelteceklerse bekle yoksa da hemen arkadasına tup yaptır derım

merhaba canım,güzel dileklerine aynen katılıyorum,inşallah biz de bir gün anne oluruz ve bu yolda da birbirimize destek olabiliriz umarım...önceki düşüğün ve kimyasal gebeliğin için çok üzüldüm ama yapışıklık görülmesine rağmen hamile kalabilmiş olman bence de iyi bir şey,şimdi ne aşamadasın peki?herhangi bir tedavi görüyor musun?bence tekrar histeroskopi yapıp yapışıklıkları açmalılar önce.benim rahim filminde rahimin yarısı bile görüntülenemiyordu,rahim girişinden itibaren kapalıydı ve tepesi çökmüştü,çok yapışıktı yani.ilk histeroskopimi yapan doktor çok çok başarısızdı,neredeyse rahmimi deliyormuş o derece:KK43:.sonra uzun araştırmalarla bu son doktorumu buldum,iyi ki de bulmuşum,2 kez de o histeroskopi yaptı ve salı günü tekrar rahim filmi çektirdim.son 2 histeroskopinin başarılı olduğu ve yapışıklığın tamamen yok olduğu görüldü,şu anda rahim normal.ama endometriumum çok ince.yine kalınlaşmıyor, adetin 11.günü 5,5 mm maalesef.şimdi dr 2 ay doğal yoldan denememizi istedi, olmazsa temmuzda tüp bebek yaptıracağız.dediklerine tamamen katılıyorum,kesinlikle histeroskopiyi çok iyi ve tecrübeli bir dr yapmalı.bunu bizzat yaşadım.
Dr unuz kım acaba histerskopi yapan tskler

Back
X