Yapışkan arkadaş

munevverfurkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
316
547
53
32
Arkadaşlar uzun olacak hem bir iç dökme hemde yorum istiyorum. 4 yıllık evliyim liseden arkadaşım var kadın onunda ben8mde 2 tane çocuğu var. Lisedeyken samimi değildik hatta hiç sevmezdim ben evlendikten sonra bi iki kere geldik gittik ikimizde hamileydim.3 yil geçti iyiydik ama bana göre o aslında dedikoducu herkesle iyi olayım ama hep arkasından konuşan benim yanımda mesela yakın arkadaşı var kasgoz isareti yapıyor aşağılıyor. Ben anca caktim tâbi benimde arkamdan konuşabileceğini. 4 kişilik arkadaş gurubumuz vardı o diğer arkadaş in daha yakın olduğu kişiyle onun dedikodusunu yapıyor benimde içim rahat etmedi söyledim dedikodusu yapılan arkadaşıma. Kotu ben oldum tâbi herkesden uzaklaştım sonra. Bu kadın yine bana yapıştı 1 senedir. Beni her sabah arar 20 defa rahatsiz eder akil verneye çalışıyor cok sik gelip gitmek isyor ve israrci. Ben artık görüşmek istemediğimi belli ettim.psikolojim bozuldu kimseye güvenmiyorum hicbir arkadaşıma güvenmiyorum. Bugün beni aradı kangurusu vardı çocuğunun bende ben istemedigim halde getirdi evime .onu istiyor evime getir diyor benim eşimde istemiyor onla görüşmemi eşinin iş yerine birakivercekti kayınvalidem ilk olur dedi şimdi yine olmaz eşim bilmiyor eve getir hem otururuz diyor ben görüşmek istemiyorum eşimle evine göndercem artık yine benle görüşmek için yapıyor sizce haksız mıyım

Canm eşin istemiyosa ondan gizli birşey yapma öyle insanla muhatap olma hic şekilde istediği kadar cevap verme

Eşim istemiyor herşeyi biliyor zaten. Şu kanguruyuda vercem facebook dan da çıkarmayı düşünüyorum
Iyi yaparsın böyle insanlardan uzak durmak lazım kendilerine yararları yok yanindakilerine zararları oluyo

Numaranizi degistirin. Sosyal medyadan engelleyin. Eve gelirse yok taklidi yapin. Zamanla azalarak biter umarim. Minimalizm her alanda iyidir.
Aynen öyle kesin bi dille de ikaz edilmeli böyleleri ancak anlar

Numaranizi degistirin. Sosyal medyadan engelleyin. Eve gelirse yok taklidi yapin. Zamanla azalarak biter umarim. Minimalizm her alanda iyidir.
Zaten bende minimalizmi öğrenip uyguladıkça uzaklaştım bu kişilerden. Numaramı degistirdim önceki kustugumuzde sonra gene yapıştı ben çok yumuşak görünüyorum herhalde çok da ters konuşan birisi değilim gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…