yapışkan kız

Keşke konuyu komple alıntılasaydım :)
Konu sahibinin nişanlısına ünideyken bir kız teklif etmiş nişanlı bey kabul etmemiş sonra kız arkadaş kalalım ayağına bu beye asılmaya yanaşmaya çalışmış geçenlerde dişini çektirmek için nişanlı beye gitmiş şehirde başka dişçi yokmuş (!) konu sahibi instagramdan takip etmiş ama kız takibe dönmemiş (ne kadar ayıp halbuki anayasanın filanca maddesinde takibe takip yapmamak suç teşkil ediyor) kız böyle davrandığı için yılanmış kalitesi belliymiş konu sahibinin ağzına geleni sayası varmış bi de konunun başında nişanlı olan bey konunun sonunda eşi olmuş.

Keşke konuyu komple alıntılasaydım :)
Konu sahibinin nişanlısına ünideyken bir kız teklif etmiş nişanlı bey kabul etmemiş sonra kız arkadaş kalalım ayağına bu beye asılmaya yanaşmaya çalışmış geçenlerde dişini çektirmek için nişanlı beye gitmiş şehirde başka dişçi yokmuş (!) konu sahibi instagramdan takip etmiş ama kız takibe dönmemiş (ne kadar ayıp halbuki anayasanın filanca maddesinde takibe takip yapmamak suç teşkil ediyor) kız böyle davrandığı için yılanmış kalitesi belliymiş konu sahibinin ağzına geleni sayası varmış bi de konunun başında nişanlı olan bey konunun sonunda eşi olmuş.
Ayy bende bisi oldu sandim :D üzülmüştüm maydonoz olamadım diye :D
Zaten dikkat etmesi lazim. Dişciler dişlerini çektikleri bayanlara aşık olabiliyormuş istatistiklerde gördüm:D çok ormantık cunki ağzını germe germe açıp dış çektirtmek:D

hayir ben konuyu sildim mesela o nasil gorecek sildigimi ... yorumlar aynen kaldigi icinmi anliyor
konuya girince nokta gozukuyor , denk gelip de bakarsa noktayi gorurse gittiniz demektir ama konu silinirse illa ki kibleyen xikar merak etmeyin

Ayy bende bisi oldu sandim :KK70: üzülmüştüm maydonoz olamadım diye :KK70:
Zaten dikkat etmesi lazim. Dişciler dişlerini çektikleri bayanlara aşık olabiliyormuş istatistiklerde gördüm:KK70: çok ormantık cunki ağzını germe germe açıp dış çektirtmek:KK70:
Bunlar hep mokunda boncuk buldum sendromu :KK45:

Back
X