valla süper olmuş yaratıcılığına hayran kaldım. küçük bütçelerle de evimizi güzelleştirmek mümkün. tebrik ederim.
harika olmuş arkadaşım ya ama sen beceriklisin biliyoruz maşallah tebrik ederim
süpersin diyecek bişey bulamıyorum harika...
ay manyak güzel olmuşşşşş bayıldım valla
ne güzel ya evde bi espiri köşesi insanın içi açılır gı bunlara baktıkçaaa
küçük weletim çooook beğendi oda istiyor şimdi bana o yapışkanlı şeyleri nerden alabilirim resimleri nereden indirebilirim yardımcı olursan sevinirim yaaa
ay walla çok hoş olmuşşşşş kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım. beğendiğine çok sevindim...opuyorumnanaktanay manyak güzel olmuşşşşş bayıldım valla
ne güzel ya evde bi espiri köşesi insanın içi açılır gı bunlara baktıkçaaa
küçük weletim çooook beğendi oda istiyor şimdi bana o yapışkanlı şeyleri nerden alabilirim resimleri nereden indirebilirim yardımcı olursan sevinirim yaaa
ay walla çok hoş olmuşşşşş kaydirigubbakcemile5
sağol canım... ben şablon eklicem birazdan. kaydedersiniz.. artık çıktı kağıdını güzelce ayarlayın kenar boşluklarını.. o gördüğünüz kedicikler A4 kağıdı büyüklüğünde büyütüldüler...İşte bu manyak güzel olmuş yorumuna katılmamak elde değil, hakkaten manyak güzel olmuş :asigim:, ellerine sağlık. İyi fikir kız, bende araştıriyim netten bişeler.:hulya:
lenn garuu ne marifetliisin haa...
Çok begendimm vallahi maliyeti ne kadar oldu?
sağol canımmmkıs derya pek bi gözel olmuş..
eferin sağaaa
güle güle kullan canımmm
çok şirin görünüyorlar eline sağlık
evet canam A4 kağıdı büyüklüğündeler.. kesilince o kadar yokmuş gibi görünüyorlar.O kediciklerin her biri a4 büyüklüğündemi, hiç öyle görünmüyorlar, minyon kedi bunlar desenekaydirigubbakcemile3
onu da yapacağım canım. ama o biraz uzun sürecek.. bir cumartesi günü yapmam lazım gelen giden olmayacak şekilde..canim ellerine saglik cok güzel olmus pisilerin
ne sekerler öyle
ama kizinin odasina yapmayi düsündügün kelebege bayildim
umarim yapar ve bizlerle paylasirsin onu 4gözle bekliyo olucam
ay çok şeker bunlar bende isterim bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?