- Emoji Skoru
- 334
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
4 yıl çok iyiyimiş gerçekten hemen bakacağım ben de teşekkür ederim.Jumbo markasını kullanıyorum 4 yıldır çok çok memnunum
Haklısınız duyduklarımıza bakarak sağlık kısmını düşünüp tefal almıyorum ama her şey de çelikte olmuyor.Tefal 6x tavalarını kullanıyorum, yapışmıyor hiçbir şey ama en sağlıklısı çelik tavayı kullanmayı öğrenmek :/
Döküm günlük kullanımda nasıl? Genelde kullananlar yemeğin lezzetini arttırdığını ama ağır olduğunu söylüyor.Aryıldız kullanıyorum 7 senedir . Ne tenceresi ne tavası yapışmıyor döküm
Greenpan'ı bi fenemonde görmüştüm suya tuttuğunda akıp gidiyordu yemek kalıntıları. Şimdi bir daha inceleyeceğim sağ olunBen tefal 6 ya da 7 x olanı berghoff phantom thermoad sahan setini kullanıyorum bunlar granit bir de seramik var tefal berghoff ve aryıldız ve emsan çeşitli tavaları var memnunum yeni greenpan aldım bu en sağlıklıdı çelik üstü seramik kaplama memnunum yapıştırmıyor benim tavam çokgreenpan öneririm ama direkt seramik al geç yapıştırmıyo4
Aynen öyle ağır kaçıyor biraz, ama düdüklü tencere gibi azıcık suda bile pişiriyor .öyle hemencecik suyunu çekip dibini tutturmuyor . eee malum dolu dolu su dökmeyince de sebzeler kendı suyunda daha lezzetli oluyorDöküm günlük kullanımda nasıl? Genelde kullananlar yemeğin lezzetini arttırdığını ama ağır olduğunu söylüyor.
Yaa ne güzelAynen öyle ağır kaçıyor biraz, ama düdüklü tencere gibi azıcık suda bile pişiriyor .öyle hemencecik suyunu çekip dibini tutturmuyor . eee malum dolu dolu su dökmeyince de sebzeler kendı suyunda daha lezzetli oluyor
Mesela ben tavuk budunu öylece koyuyorum soslayıp hıc yağ falan dökmüyorum kısık ateşte kendı yağında öylece pişiyor imil imil bayılıyorlar
Yada patatesi yıkıyorum ortadan ikiye bölüp koyuyorum içine hıc bisekilde su dökmüyorum yarım çay bardağı dahi dökmüyorum öyle düşünün kendı kendınin buharında kısık ateşte sanki sobada pişirmiş gibi kokusu lezzeti salatası efsane oluyor
Lava çok ağır geldıgı ıcın aryıldız aldım lava kadar kaliteli değil ama dediğim gibi 7 senedir kullanıyorum temiz kullanırım eşyalarımıYaa ne güzel1 tane döküm tencere alıp kullanmaya başlayacağım. Yavaş yavaş farklı boy ve çeşitlerini alırım artık.
En sağlıklı döküm de günlük kullanıma zor greenpan çelik üstü seramik normalde hep alüminyum üstü diğerleriGreenpan'ı bi fenemonde görmüştüm suya tuttuğunda akıp gidiyordu yemek kalıntıları. Şimdi bir daha inceleyeceğim sağ olun