Yapmam dedigim herseyi su an yasiyorum.

kurabiyeeeeee

Zamana bırakma, zaman ayırır!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
46
13
3
35
Hayatim konusunda buyuk konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.

Hayatim konusunda buyum konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
yol yakınken yanlış yollardan dön o vakit yapma.

fal yerine buraya yazsan belki daha faydalı yorumlar alabilirsin.

çok fal sonucu istiyorsan kendi falına kendin bakabilirsin. alternatifleri bir kağıda yaz, at zarını, zar hangi maddeyi seçerse onu yap, faldan bir farkı olmayacak.

Hayatim konusunda buyum konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.

Kafanın rahatlayacağından emin misin ?
Bence daha fazla karışır hiç bi işe yaramaz

Büyük konuştuğun konuyu söyle sana bakla atar fal bakarım bacım:)
Bu konu uçar.

Fal'dan meddet umma,hiç bir faydası olmaz.
İşe büyük konuşmayarak başla artık.
Zamanında büyük konuştuğunu şeyler içinde gerçekten pismanlik duygusuyla tövbe et.
Birde sana tavsiyem bol bol sadaka ver.
Sadakanin insan ruhunu çok rahatlattigina inanıyorum.
Çünkü muhtaç birilerine yardım etmek onların duyacağı sevinç ve ettikleri dua sana müthiş bir enerjiyle geri dönüyor.
Ve niyetin hep iyi olsun.
İylik yapmaya odaklan.
Bundan sonra karşına büyük konuşmaların degil iyliklerinin karşılığı cikacaktir.

Çaresizlik insana neler yaptırıyor. Falcıya gitmek yerine bekleyip görseniz olacakları. Ruh haliniz iyi görünmüyor. Sanki falcı ne dese inanacak gibisiniz. Beklentiye girip yüksekten düşmeyin sonra

Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum:( 1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..

Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum:KK43: 1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..

Yapmanız gereken şey çok açık... Erkek arkadaşınıza boşanma olmadan onunla bir daha görüşmeyeceğinizi söyleyebilirsiniz ya da en onurlu davranış dönüp arkanızı gitmek olacaktır. Her şeyi bir tarafa atın size yalan söylemiş, hem de bu kadar ciddi bir konuda. Ona nasıl güveneceksiniz artık?

Bence falcıyı boşver biz sana daha iyi akıl veririz.
Canımcım bence bu adamı askıya al.
Boşan gel yoksa istemiyorum de.
Biraz gurur yap canım 6 senelik ilişki boyunca yalan söylemiş....
Nasıl için alacak nasıl güveneceksin...

Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum:KK43: 1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..

Ne zaman öğrendin ? Neden en başından anlatmamış?

adamla 6 yıldır birliktesiniz ve bu adam evliymiş öyle mi:KK57:

nasıl hiç cinsellik yaşamadıklarına bu kadar eminsiniz yanlarındaymıydınız

evli barklıyken sevgili yapan adamın lafına ne kadar itimat edilebilir

6 yıldır evli miymiş
Yoksa sizin ilişkiniz 6 yıl mı
adam resmen 2 kişilikli iki hayat yaşamış
bunu hazmedebiliyor musunuz gerçekten
Ayrıca madem çok kötü evliliği niye boşanmamış
Kanmayın artık şunlara yaa
ve anladığım kadarıyla adam boşanacağım demiyor hala

Bence bahane arıyorsun, hataların ve yanlışların belli ve hepsi karşında sana baktıkça utanıyorsun kendine bakmaktan. Ama onları umursamadan yapmaya devam etmek istiyorsun, bunu yaparken de kendini iyi hissetmek için konu açıp bu utanmadan kurtulup bu hatalara devam etmeyi istedin mesela..., ama yanıldın...

Kendin edip kendin buluyorsun, karşındaki adam da boşansa boşanırdı şimdiye.. ama elinde snein gibi enayi var nasılsa , niye boşansın her şeyi kabullenmiş biri varken o kadar strese girmez.

Sizi de aynı anda altdatmış oluyor... Yalan, ilişkiyi bitirmeye en büyük sebep değil mi ? cinsellik yaşamadıklarına asla emin olmayın, erkeklerin ilk yalanıdır bu. En yakın arkadaşımın başına geldi, yıllarca ayrı yataklar, mutsuz evlilik, çocuk için sürdürüyorum yalanıyla oyaladı durdu... Şimdi sosyal medyada karısıyla gayet mutlu pozlar verirken arkadaşım giden yıllarına göz yaşı döküyor....

Back
X