merhaba canım.öyle ilginç bir konuya denk geldim ki nutkum tutuldu.bian kocamın aşk yaşadığı kız olduğunu düşündüm.ama değilsin emin oldum :) eşim 34 yaşında ve 24 yaşında üni. öğrencisi bir kızla 1 yıldır ilişkisi var.kıza dulum ayrıyım vs diyor anladığım kadarıyla.yazışmalarını okuyorum yakaladığımda ve anladuığım durum bu.eşime ayrılmak istiyorum diyorum ama öyle yüzsüz ki kabul etöiyor ve o kızı da ayda 1 falan görüşerek yürütüyor.çünkü başka şehirdeler.nasaıl yapıyprsa kandırıyor kızı.bizim zaten bitmiş bir evliliğimiz ve büyük sorunlarımız var buarada ama kağıt üzerinde evliliğimiz devam ediyor.3,5 yaşında bir kızımız var ben ödemesi olan evimizi kızımla bana bırak ben kalan borcunu öderim yeter ki kızmızın düzeni bozulmasın ve geleceği için garanti olsun araba da sana kalsın diyorum ama adam öyle yüzsüsz ve cesaretsiz ki bekar hayatını gözü yemiyor ve böyle sürdürmek istiyor

yakında ben dedlillerimle beraber hukuki işlemleri başlatıcam zaten şuanda bunun çabasındayım.sana da bu hikayeden kendine bir hisse çıkarmak kalır artık canım.bu adam bana da öyle yaklanlar atmış ki şimdi ondan nefret edip uzaklaştığımda açıldı gözüm ve görebiliyorum bunları.aşk gözlerimizi kör ediyor biz kadınların galiba.mantıklı olmak gerek!!