1 ay 5 günlük bi ilişkim vardı kızlar bugün tamamı ile bitti sebep benim çok bunaltmammş önce ara verelim dedi 1 2 gün kabl ettm snra dayanamadım hep yazdım facebooktan telefondan( ve bana seni sevip sevmedğimi bilmiyorumm sende bi öylesn bi böylesn bi rest çekiyosun tekrar dönüyosun dediiii gerçekten öyle tabi ben tam tamam hoscakal diyorumm gene aklıma bişeyler geliyor yazıyorummmm facebookta da ilişkisi yok yaptı bugün bizi bi abi tanıştırmıştı onada mesaj attım haberim var dedi sevmiyormuş demi dedim alakası yok dedi tekrar msj attm kaan diye o da işim var ne var dedi azıcık bi şans dahi haketmiyor muyuz dedim cevap atmadııı sevip sevmediğini söyler misin bende içimi soğutayım dedim yine cevap atmadıı net bişeyde söylemiyor kızlar ben napcammmm?? Gidip görüşsem daha mı sağlıklı olur??
al benden de o kdr arkadaşım biliorum ısrarla yazasın gelio dimi ben sana ne yaptım ama seni özledim neden cvp vermiosun
ben de aynı hta yüzünden aynı sessızlikle karşı karşıyayım hç mi merak etmio bilmiyorum üzüldüğümü söylüyorum hç mi umursamıo
ama va geçtim aramıorum ama çok özledim sabrediorum umarım arar
canım senın ne kadar suredır boyle? çok fazla uzatma çunku ne yazıkkı hemcinslerimizden bazıları bu durumda sevdıklerımızı elımızden alabılıyorlar. erkekte nasılsa bakıyorkı başka bır kız bana daha fazla deger verıyor kı o an oyle sanıyor ve kapılıp gıdebılıyor.. aynısı bana oldu cunku
Canım adamı boğdukça boğmuşsun..Biraz kendini çek,sakın gitme.. Face de bile ilişkim yok demiş hemen değiştirmiş..
Biraz kendini çek seni merak etsin.. Artık önce o aramalı.. Öyle kısacık msj atar deneme için ona bile cvp verme..iyice merak etsin.. Dayan biraz.
"kaçan kovalanır" yapma kendi değerini düşürme,derim...
Kızlaaaaaaaaaar hepiniz çok çok haklısınız çok öpüyorum sizleri ama bu arkadaşa ayrı bir katılıyorum çünkü ben bu durumdan çok korkuyorum ya başkasıyla olursaaaaaaaaa boşlukta kalıpta beni unutursa((((
canim baskasiyla olursa zaten aranizdaki bag yada ask iste gercek degilmis demektir en azindan o sana gercekten bagli degil demektir biz hic birimiz sana birak sal gitsin demedik bence diger arkadaslarda boyle dememistr ama senin anlattgn durum gercekten karsdakini bogmak ki bende yaptim zamannda .ayni korkulari yasadim giderse baskasina birakrsa beni diye ama allahima sukur oyle bi durum olmadi ama olsaydida mecburen hayirlisi bu derdim sanirim .hic korkma uzulme
çok haklısınnn sıktıgım için özür diledim zatnn ama sevip sevmediğini neden söylemiyorr(( seeven insan ayrılır mı peki ??
çok haklısın kardeşm ama korkuyorum ister istemez ya zamanla duyugları eksilirse hani bi söz varya gözden uzak olan gönülden ırak olur diye
canım senın ne kadar suredır boyle? çok fazla uzatma çunku ne yazıkkı hemcinslerimizden bazıları bu durumda sevdıklerımızı elımızden alabılıyorlar. erkekte nasılsa bakıyorkı başka bır kız bana daha fazla deger verıyor kı o an oyle sanıyor ve kapılıp gıdebılıyor.. aynısı bana oldu cunku
canim baskasiyla olursa zaten aranizdaki bag yada ask iste gercek degilmis demektir en azindan o sana gercekten bagli degil demektir biz hic birimiz sana birak sal gitsin demedik bence diger arkadaslarda boyle dememistr ama senin anlattgn durum gercekten karsdakini bogmak ki bende yaptim zamannda .ayni korkulari yasadim giderse baskasina birakrsa beni diye ama allahima sukur oyle bi durum olmadi ama olsaydida mecburen hayirlisi bu derdim sanirim .hic korkma uzulme
tatlım başta o kadar sıkıştırmaya gelmez erkekler yanlş başlamışsın ilişkiye, zaten zaman geçtikçe güveniniz oturuyor ama sabır lazım
sonra eğer hala onu gerçekten geri istiyorsan biraz sıkıştırma rahat bırak, özleyin birbirinizii sonra sakince ona hissettiklerini söyle sen şöyle yaptın böyle yaptın diyerek değilde ben böyle böyle yapmandan rahatsız oluyorum kırılıyorm diye sonda da bir iki güzel söz o da seni seviyorsa barışırsınız, ciddi bir sorununuz yok
anladım canımmmm peki hiç mesaj atmamam ne kadar doğru olur ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?