yaprağın günlüğü :)

Yarın ićin; kahvaltıya peynirli pide içi hazırladım.sabah evden çıkarken de dondurucudan kıymalı yeşil fasulyemi alacam.ve akşam ićin somon bir parça buzdolabına koyacam.proteini bol bir gün olsun istiyorum.sabah 05:30 kalkacağı mdan odama dinlenmeye geçtim.papatya çayı içip biraz kitap okuyacam :kahve: sonra :uykucu:

Yarın için; kahvaltıya1-2 elma.öğlene bezelyeli patates, akşama domatesli pirinç pilavı ayarladım.malum çalışan bayanım.şimdi şekersiz kahvemi aldım.biraz kitap okuyup yatacam.:kahve::dua::uykucu:

Yarın karbonhidrat ağırlıklı yiyecem.bir menüm yok.:KK51:şimdi rezene çayı içecem:KK56: tv izlerim :uykucu:

Yemeğin belli oldu.tam buğday ekmek ve kabak yemeği. IMG_20160811_074119-1.webp şekersiz çaylar, biraz bitter (mutlaka) akşam çayın yanına bir dilim çikolatalı pasta diye günü tamamlarım :KK45:

IMG_20160813_081554-1.webp
1-4 meyve günü bitişi sabah tartı sonucu 61.0 şimdi 2-1 protein günü ağırlıklı protein yiyecem.peynirli yesıl soğanlı pide,süt,somon balığı,salata ve su..

Vee...:KK57: veeee 61,0 dan 63,5 son dört gün istemeyerek düzensiz hayatın sonu:KK43:.yediklerim masum ama ard arda yemek ve porsiyon ölçüsü sıkıntılı :KK53::KK53:saat ;17:45 de bamya sebzeli yedim.saat;18:15 salatalık yiyorum.regl haftasınada girdim.6 gün var ama şimdiden geliyorum diyor:olamaz::KK23:.dr.gittim bugün aguncaston verdi sancı olursa iç diye :işsiz:

3-4 meyve günü,detoks 2: 62 ile başladı.dün harfiyen detoks listeme uydum.bugün misafir var bakalım :KK43::ruh:

Bu gün de atlattım.dolma sarma 3 -4 tane yedim:KK43: ama bulgur çoğunluktaydı.limonlu su içiyorum :KK50:

Bir süre uzak kaldım ama detoks3,5-3 karbonhidrat günümü ağırlıklı karbonhidrat yapıyorum.detoksu diyetisyenim regl bitene kadar yap bitsin 2 gün içinde bana gel dedi uzattı.sabahları nesfitli olan listemi uyguluyorum.(regl dönemi için aldığım besinler hariç 2 gün takviye oldu)

Son düzenleme:
Ve meyve günü sebze dahil olduğundan yemeğim; kabak kavurma.2 ymk sıvıyağ ile kendi suyu ile pişiyor.yanında mayasız olduğundan ev ekmeği .ayran görsellik ićin içmeyecem.
IMG_20160828_174049-1.webp

Back
X