yaprak dökümünü izleyenlere soruyorum

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
tahsinin aldatma olayını biliyorsunuzdur.geçen izlerken aklıma geldi.böyle birşey olsa ne yapardım.affedermiydim diye. tamamen olay böyle olsa ben affederdim,ayrılmazdım heralde.böyle pişman olsa,normalde asla yapmayacak biri olsa affedilir bence.siz ne yapardınız

bence affedilebilir ama onemli olan pismanlık duyması cunku yapmayan yokk:) (ne sevenler goruorz..) vardır da istisna o da denk gelmeyebilir ve gelip gecen hevesinden cok hayatında yer eden kadın olmak dha onemli o yere gelmissem biranlık zaafı yuzunden bitirmek istemem niye elimle baskalarına bırakıyımki seviyorsam sevdiğimi?yada hayatıma ondan sonra giricek kisinin de bna aynısını yapmycağının garantisi olucakmı..

Affetmezdim ben!Tutsun uckurunu efendim,millet her halti yesin sonra af dilesin bana uymaz bu.

Yoksa kaybeder beni.

bence affedilebilir ama onemli olan pismanlık duyması cunku yapmayan yokk:) (ne sevenler goruorz..) ..

bu da aldatılanların kendilerini teselli cümlesi.
aaa canım olur mu tek ben mi aldatıldım her kadın aldatılıyor, düşüncesi.
ve affedişin bahanesi.

ben olsam affetmem.:umursamaz:
çunku seven adam başkasına yan gözle bile bakmaz.
aldattıysa sevmiyordur; beni sevmeyenle de işim olmaz.

valla isterse ben deli gibi suçlu olıyım yine de böyle bişi yaparsa biter herşey ben nası yapmıyorsam o da yapmasın üstelik hem madem öyle bi şüphem var o hadde vaarmadan herşeyi açıklamalı yoksa aldatmasa da biter. elin adamı ve kadının arasındaki sorunu halletmek için uğraşcak biricik karısı şüphelense de tek laf etmicek he? gitsin onların yanına kalsın

affetmezdim elbette...

en başından olayı güzelce anlatacaktı. arkadası için oraya gittiğini o gece orada olanları...
o kadına iyilik yapmaya çalıştı zaafı var. sürekli iyi olmaya çalışıyor.

fikret kadar zor durumda değilsem affetmem...

cok seviyosan bide sorumluluklarin varsa kolay ayirilinmaz kurdugun duzeni yikmak zor olur bilmiyorum basima gelse napardim ama cok zor

bence fikret cok realist bir durum analizi yapti. o sartlarda ayrilmasinin kimseye bir faydasi olmayacakti. ama affetmek baska sey. kimse kolay kolay unutamaz boyle birseyi. ne sebeple evlilik devam ederse etsin yapilan unutulmaz. ve her seferinde hatirlanir. ve bence bir erkegi bu utancla yasamaya mahkum etmek, hergun karisinin ona her bakisinda yaptigi seyi hatirladigini bilmek en buyuk ceza ve istiraptir.

bir erkegi susan kadin kadar mahveden tek sey hic susmayan kadindir bencekaydirigubbakcemile3

Belki affederim,
Bence olaylarin bu raddeye gelmesinde Fikret in de payi buyuk. Adamin laflarina 1 gram guvenmiyormus ki birak inanmayi, dinleme geregi bile duymadi cekti gitti.
Hem Tahsin bu olayi yaptiginda kor kutuk sarhostu ve o Bahar denilen kadin daha da icirip neredeyse zorla birlikte oldu Tahsin'le.
Ben Yaprak Dokumu'nun sIkI takipcisiyim, boyle aciklamalar yazdim ama... ilgimi cekti konu. :)

izliyici olarak yaşanılanları an ve an takip ettik, tahsin'in yaşadığı duygu çöküntüsünü ,hissettiklerine,üzüntülerine birebir şahit olduk ..
dolayısıyla bu durumda izliyici olarak onun penceresinden bakabildik olaylara ve tüm hissedilenleri az da olsa hissettik ...
bu durumda izliyici gözü ile bir nebze de olsa daha yumuşak bakabiliriz elbette!...
ama reel yaşamımızda bunu hissedip ,anlamak mümkün olmayacağı için ve hep bir soru işaretinin gölgesinde yaşamamak adına,kabullenmesi zor bu durumu kabul etmezdim ...

arkadaşlar bende aldatmanın asla affedilmemesi gerektiğini savunanlardanım.özelliklede mutlaka tekrar eder diye düşündüğüm için.bir aldatma hikayesi karşısında ilk defa affedilmeli diye düşündüm de o garibime gitti,ondan yzmak istedim.demekki yinede affetmeyeceklerde var.ben okadar da sert değilim demekki bu konuda dedim.ama ne bileyim.böyle planlı olmasa gerçekte çok dürüst bir insan olsa bir daha yapmayacak biri olsa ve yaptığı şey yüzünden bu kadar utanabilse benim için farklı olurdu.

Ben bu yoruma katılmıyorum ve şu mantığı(!) da hiç anlamıyorum: "gelip gecen hevesinden cok hayatında yer eden kadın olmak dha onemli o yere gelmissem biranlık zaafı yuzunden bitirmek istemem" Ne demek bu ya? Biri bana açıklar mı?Ben kendimi eşim tarafından seçilmiş biri olarak görmedim hiçbir zaman. Ben birinin hayatında önemli bir yere gelmişsem,bunu kendim yapmışımdır.Kendi kişiliğimle, kendi hal ve hareketlerimle,sevgimle, saygımla...vs
Ben, kendim olduğum için zaten "o yerdeyimdir". Eşimin beni aldatması da benim değerimi düşürmez.Çünkü ben hala aynı benimdir.
Hayatına başka birini sokan bir insan, kendi kalbini üçe böler, kendi kişiliğini üçe böler,kendi onurunu üçe böler, kendi şerefini üçe böler... Aldatılan insan kalbiyle,kişiliğiyle,onuruyla,şerefiyle her zaman aynıdır. Her ne kadar üzücü bir durum yaşamış olsa da...
Bende aldatmanın affı yoktur. Allah kimseye de yaşatmasın

Bilemiyorum,o anki psikoloji çocuğum belirler durumu.
Ama asla maddi anlamda sığınacak bir liman olarak görmem öyle bir durumda eşimi,yani gidecek yerim yok-çalışmıyorum gibi bahenelere sığınmam kalmak için..
Yeterki gitmek isteyeyim ben..

Ama asla maddi anlamda sığınacak bir liman olarak görmem öyle bir durumda eşimi,yani gidecek yerim yok-çalışmıyorum gibi bahenelere sığınmam kalmak için..
Yeterki gitmek isteyeyim ben..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…