olabilir şeker..bi ara bende resim eklerim,,,,ya dışarı çıkarken saçım genelde açık dalgalıdır.bant,tokalarla işte bi hareketlilik veririm..bu hoşuma gidiyor..evdeyken işte baleci topuzu.örgü yaparım...seninde dediğin gibi çoğu kişi saçına şekil veremiyor.en azından,saçı düzleştirip at kuysuğu şeklinde toplayıp halka küpe takmak bile kişiye farklı bi hava katıyor...aksesuarlar kıyafate ve saç şekline göre çok önemliii
bendensin o zamannnn şeker....................
cok güzel, örgülü modellere bayiliyorum zaten
keske saclarim uzunken ekleseymisin
simdi bob kestirdim deneyemicem :)
2.modelini beğendim canım kulaklarım kepçe olmasa bende yapardım
harika bayıldımm walaa..
ellerine sağlık..
6.modelı nasıl yapıyosun guselım
sacında sac modellerıde cok gusel .. de benım saclarım pek uzun deıl
6 ve 7 çok güzel, bu modelleri nasıl yapıyorsun canım? (Düz krepeli model ve örgülü saç bandı)?
şu krepe yapmayı bi ben mi beceremiom yavvv
cok guzelllll..
canim cok yakismis yaptiklarin saclarinda cok saglikli gorunuyor..masallah
sac uzunluklarimiz hemen hemen ayni bende genelde acik birakirim bi bant veya bi tokayla
suslerim ama bunlarida bi deneyeyim...
ne güzel anlatıyosn cnm .. emeğine sağlık..
Hepsi çok güzeL :)
6 ve 7 çok güzel, bu modelleri nasıl yapıyorsun canım? (Düz krepeli model ve örgülü saç bandı)?
Gerçekten elinize sağlık ben de krepe atmayı beceremeyenlerdenim..Hemen sönüveriyor..Bu 3 toka yöntemiyle tekrar deneyeceğim :)
Bir de kendi saçımı öremiyorum kesinlikle çok sevdiğim halde
Ben hep kısa saçı severim şu anda saçlarım bob modeli..Kısa saçlar için de bir şeyler paylaşırsanız çok memnun olurum..Tekrar teşekkürler fikir verdiğiniz için..
cok tskr ederim canim
krepe yapinca bol spray kullanmaktan korkma, evet bende sevmiyorum bol spreyli krepeyi ama sonmesini istemiyosak mecburuz
tmm kisa saclar icinde modeller koymaya calisirim
kendi sacina normalmi orgumu oremiyorsun yoksa "saca yapisik" orgulerimi (1.ci model gibi)?
Saça yapışık örgüleri öremiyorum..Hem kolum hemen ağrıyor hem de yamuk yumuk oluyor,başkasına çok güzel örüyorum halbuki..Saçım kısa olduğu için iki yanı bant gibi örmek istiyorum ama olmuyor işte,düzgün görünmüyor..
Bu arada yukarıdaki model anlatımında harikaydı,ilk defa uzun saça özendim :)
anladim canim
aslinda cok seker duruyo kisa sacda orgu, bence el aliskanligi lazim, hergun dene, deneye deneye alisacaksin ve sonunda super yapacaksin
aa iyimi anlattim tskrler beceremem saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?