hmm anladimtsk ederim
peki bi Turk sitesinden eklesem acarmi?
ama oncekileri gorebiliyosan son fotolari neden goremiyosunki ayni sekilde eklemistim :26:
hic kimse goremiyomuki ? :44:
ben görebiliyorum. :86: program eksikliği falan vardır heralde. :93:
benim görememem program eksikliğinden değil, şirketin bu sitelere erişimi engellemiş olmasından :) bi ara açıktı görebiliyodum sonra yine kapandı.. yani sorun bende..
sitenin kendi foto yükleme uygulamasını niye kullanmıyorsunuz ki?
ben hep sitenin foto yüklemesini kullanıyorum zaten aşağıda ekle yazıyo ordan yükleyip içeriğe ekliyorum. rüyamsın nasıl ekliyor onu bilmiyorum ama.
işte o başka bir site üzerinden yükleyip onun linkini veriyor o yuzden. neyse konuyu dağıtmayayım ben :)
resimleri göremiyorum
o zaman rüyamsın'dan rica edelim o da sitenin foto yüklemesini kullansın olmaz mı?
ben görebiliyorumresimleri göremiyorum
Rüyamsın canım maşallah çok marifetlisin
birsey soracagım saçların çok saglıklı görünüyor nasıl bakımlar yapıyorsun,neler yapıyorsun merak ettim...
ben hep sitenin foto yüklemesini kullanıyorum zaten aşağıda ekle yazıyo ordan yükleyip içeriğe ekliyorum. rüyamsın nasıl ekliyor onu bilmiyorum ama.
o zaman rüyamsın'dan rica edelim o da sitenin foto yüklemesini kullansın olmaz mı?
evet kendisi için sorun olmayacaksa tabi :)
çok güzeller ellerine sağlk sabahtan bakıyorum ama ben yapamam herhalde :)
eline koluna sağlıkbacım,keşke benim kardesım olsaydın böyle sac bas hergun aynı gezmezdım,ne mutlu senı tanıyanlara valla.
ben imageshack kullaniyorum canim siteden ekleyince biraz kucuk oluyo o yuzden siteden eklemiyordum ama simdi boyle eklerim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?