Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hmm anladim tsk ederim
peki bi Turk sitesinden eklesem acarmi?

ama oncekileri gorebiliyosan son fotolari neden goremiyosunki ayni sekilde eklemistim :26:
hic kimse goremiyomuki ? :44:

ben görebiliyorum. :86: program eksikliği falan vardır heralde. :93:

Rüyamsın canım maşallah çok marifetlisin
birsey soracagım saçların çok saglıklı görünüyor nasıl bakımlar yapıyorsun,neler yapıyorsun merak ettim...

ben görebiliyorum. :86: program eksikliği falan vardır heralde. :93:

benim görememem program eksikliğinden değil, şirketin bu sitelere erişimi engellemiş olmasından :) bi ara açıktı görebiliyodum sonra yine kapandı.. yani sorun bende..
sitenin kendi foto yükleme uygulamasını niye kullanmıyorsunuz ki?

ben hep sitenin foto yüklemesini kullanıyorum zaten aşağıda ekle yazıyo ordan yükleyip içeriğe ekliyorum. rüyamsın nasıl ekliyor onu bilmiyorum ama.

ben hep sitenin foto yüklemesini kullanıyorum zaten aşağıda ekle yazıyo ordan yükleyip içeriğe ekliyorum. rüyamsın nasıl ekliyor onu bilmiyorum ama.

işte o başka bir site üzerinden yükleyip onun linkini veriyor o yuzden. neyse konuyu dağıtmayayım ben :)

Rüyamsın canım maşallah çok marifetlisin
birsey soracagım saçların çok saglıklı görünüyor nasıl bakımlar yapıyorsun,neler yapıyorsun merak ettim...

tesekkur ederim canim
saclarima fazla bisey yapmiyorum aslinda, haftada uc kez maske yapiyorum ve duzlestirici kullanmadan once mutlaka koruyucu kullaniyorum ama yaglarla maske yapmaya baslamak istiyorum

ben imageshack kullaniyorum canim siteden ekleyince biraz kucuk oluyo o yuzden siteden eklemiyordum ama simdi boyle eklerim o zaman

o zaman rüyamsın'dan rica edelim o da sitenin foto yüklemesini kullansın olmaz mı?

olur tabiki canim =)

evet kendisi için sorun olmayacaksa tabi :)

yok ne sorunu bilmiyordum bu yuzden resimleri gormeyenler oldugunu bilseydim onceden oyle eklerdim cnim

çok güzeller ellerine sağlk sabahtan bakıyorum ama ben yapamam herhalde :)

tskr ederim canim ama tabiki sende yapabilirsin sadece istek lazim ve usenmemek lazim :) yoksa yapmaya calistiginda cok basit oluyo ve yapabildiginde cok mutlu oluyosun :)

eline koluna sağlıkbacım,keşke benim kardesım olsaydın böyle sac bas hergun aynı gezmezdım,ne mutlu senı tanıyanlara valla.

çok güzel en sondakide .sacım uzun bayağı ve yıpranır diye pek birşey yapmıyorum dalgalı zaten sacım ayda bir kere (sunum fln olmazsa hiç yapmam :)) yapıyorum buna rağmen yinede saçım dökülüyor

cnım hanqi maskeyi ve hanqi koruyucuları markalarıyla yazar mısın? önceki sayfalarda belki sormuşlardır ama hepsini okuayacak kadar vaktim yok.. tekrar anlatırsan sewinirim.. bu arada qiydiklerinle saçların çok uyumlu duruyo

rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende 39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…