Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Rüyamsın çok teşekkürler canım.Spreyin sadece kuaförlerde satıldığını yazmışsın,fiyatı ne kadardı hatırlıyor musun?

25€ (50tl) ya yakin biseydi iyi hatirliyorsam canim, ama inanki iyi bir koruyucu istiyorsan deger {bence}

bu bant şeklindeki örgüyü ve bop modelini nasıl yaptın yaa
süpermişşşşşşşşşş

bob modelini anlatmistim bi kac sayfa once, 4lu orguyude daha cok talep olursa anlatirim canim tmm

saçlarını hep salan biri olarak gıpta ile bakıyorum resimlere

harikasınız

özendim ben de başlayayım bari

tskrler
bencede basla cunku hep dedigim gibi, her sac modeli insana deisik bi hava katiyo

bisey deil canim
ikiside saclari baya yumsatiyo, ama beyaz daha iyi gibime geliyo. Tabi saca gore deisir, bana iyi gelen sana o kadar iyi gelmeyebilir.
elseve in kirmizisini hic farketmedim :44:, hic denemedim canim

Rüyamsın Loreal 'i nerden temin ettin,netten araştırdım hiçbir yerde rastlamadım :44:

netten almiyorum, ama heryerde satilir normalde, google den "loreal elseve sac serumu" yazdiginda cikmiyormu?

Son düzenleme:
canım eklediğin resimdeki ismiyle arattırdım ben o yüzden bulamadım sanırım, loreal elseve saç serumu şeklinde aratınca kırmızı olanı çıkıyor ama sarısını da bulabilirim sanıyorum.
Bir de bu koruyucu sprey her kuaförde var mıdır acaba :26:

teşekkür ederim RÜYAMSINNNNN
çok güzel modeller emeğine sağlıkkk dene dene bi hoş oldum bi saattir ...
şu yandan örgülü modelini tam beceremedim amaa fena olmadı

anladim canim, evet kirmizisi cikiyorsa sarisida cikar bencede
Turkiye de olmadigim icin hic bi fikrim yok tatlim kusura bakma :26:
ben kuaforden almamistim, kuaforlerin alisveris yaptigi butikler oluyoya ordan aldim cunku her kuaforde her urun yok orda butun urunler toplu var. Bilmiyorum Turkiye de boyle butikler varmi :44:

teşekkür ederim RÜYAMSINNNNN
çok güzel modeller emeğine sağlıkkk dene dene bi hoş oldum bi saattir ...
şu yandan örgülü modelini tam beceremedim amaa fena olmadı

bisey deil seymacim
dene canim deneye deneye elin alisiyo ve $ip$ak yapiveriyorsun sonra
sende resim eklersen sevinirim canim merak ediyorum acaba nasil oldu diye

Harika harika harika çok beğendim canım emeğine sağlık Bide şunu çok merak ettim böyle pratik ve güzel modelleri uygulamayı nasıl öğrendin??? aslında sen anlatmadan çok zor göründü gözüme takipteyim :)

iğrenç oldu cnm
çünkü beceremedim yani tam bir şekil çıkmadığı için eklemedim cnm

tatlım aslında saç şeklini beğendim çünkü kahküllü saça her model çok tatlı oluyor...topuz yaptığın modelde de bir o kadar güzel durmuş

anladim tskrler canim

Türkiye'de bu tür yerler var mı inan ben de bilmiyorum
İlgin için tekrar teşekkürler canım

bisey deil tatlim

tskrler
bazen kendim yapiyorum saclarimla biraz ugrasiyorum ortaya modeller cikiyo.
bazen netteki videolardan ogreniyorum
bazen kuaforlerden
seninde paylasimlarini beklerim canim

iğrenç oldu cnm
çünkü beceremedim yani tam bir şekil çıkmadığı için eklemedim cnm

deneye deneye basarirsin canim

Tatlım dağınık topuzuna bayıldım! Lütfen onun da nasıl yaptığının fotolarını ekler misin

tamam hafta sonu hem onu anlatmaya calisirim, hem 4lu orguyu, hemde yeni modeller eklerim
cunku bu hafta ici cok yogunum ve hastayim offffffffff

Son düzenleme:
Türkiye'de bu tür yerler var mı inan ben de bilmiyorum
İlgin için tekrar teşekkürler canım

canim kullandigim urunler arasinda bu sac tonigi de var bunu unutmusum:26:

ozelligi saci parlatmak ve yumusatmak. Siktiginda aninda yumsatiyo saclarin yumusacik oluyo sevgilinle gorusecegin zaman cok pratik oluyo
ama parlatiyomu bilmiyorum hic farketmedim

Son düzenleme:

iste bundan isterim bende
aslinda gecen hafta ilk defa sacima maske yaptim yumusacik oldu cok guzel yapti
ustelik kiriklarimada faydasi olucagini dusunuyorum.
ama o uzun suruyo iste acil bi isin cktiginda, mesela acilen sevgilinle bulisacagin zaman
boyle seyler daha pratik olur

Çok gwçmiş olsun Ruyamsiin umarım çabucak atlatırsın buarada senin uyguladığın modeller arasında 2 tane saç örgüsünü bant gibi uyguluyorsun ya birde aynı senin yaptığın gibi ama birde balık sırtı formunda uyguluyorlarya onu yapmayı biliyormusun onu hep merak etmişimdir sevgiler..

Evet kızlar bu ürünü bende kullandım dediğiniz gibi mütiş parlatıp yumuşacık yapıyor ama dikkat saçınıza uyguladığınız zaman ister istemez fısfıslı şişede olduğu için yerlerede dökülüyor ve sonuç yerler vızır vızır buz pisti saçımızı güzelleştirelim derken kendimizi sakatlamayalım

evet cok pratik ama maske yapmayida ihmal etme cok faydasi oluyo

cook tskr ederim cnm benimm
tamda dedigin modeli denemeyi dusunuyordum bu hafta sonu
bi resim gordum nette cok hosuma gitti, dedigin gibi yapmislar ve kenarina sac ile cicek gibi bisey yaptilar
aslinda yapabilecegimi dusunuyorum ins yapabilirim ve eklerim

buz pistimi bende hic olmadi

o

wooowwwwwwww süper olmuşşşşşşşşş hepsiçokgüzel ama bu maginik topuz ekstra güzellllllllll

maginik topuz?
saol canim anlatirim bunu haftasonu, takipte ol

hele benim gibi bi sakardan bahsediyosak bu son kacinilmazdi
cok sagol uyarin icin, yoksa ben hakkaten sakatlanirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…