Rüyamsın çok teşekkürler canım.Spreyin sadece kuaförlerde satıldığını yazmışsın,fiyatı ne kadardı hatırlıyor musun?
bu bant şeklindeki örgüyü ve bop modelini nasıl yaptın yaa
süpermişşşşşşşşşş
saçlarını hep salan biri olarak gıpta ile bakıyorum resimlere
harikasınız
özendim ben de başlayayım bari
canım çok sağol önerilerin için
dediğin maskeden almayı düşünüyordum ben de bi türlü karar veremedim pembe ile sarı seri arasında kaldım. sen ikisini de kullanıyorsan hangisi daha iyi sence?
bu arada elseve'in kırmızı yağından kullanıyorum ben de. sarısı daha iyi parlatıyorsa bi dahaya ondan alayım madem :)
Rüyamsın Loreal 'i nerden temin ettin,netten araştırdım hiçbir yerde rastlamadım :44:
canım eklediğin resimdeki ismiyle arattırdım ben o yüzden bulamadım sanırım, loreal elseve saç serumu şeklinde aratınca kırmızı olanı çıkıyor ama sarısını da bulabilirim sanıyorum.
Bir de bu koruyucu sprey her kuaförde var mıdır acaba :26:
teşekkür ederim RÜYAMSINNNNN
çok güzel modeller emeğine sağlıkkk dene dene bi hoş oldum bi saattir ...
şu yandan örgülü modelini tam beceremedim amaa fena olmadı
saol canim
hangisini begendin?
anladim canim, evet kirmizisi cikiyorsa sarisida cikar bencede
Turkiye de olmadigim icin hic bi fikrim yok tatlim kusura bakma :26:
ben kuaforden almamistim, kuaforlerin alisveris yaptigi butikler oluyoya ordan aldim cunku her kuaforde her urun yok orda butun urunler toplu var. Bilmiyorum Turkiye de boyle butikler varmi :44:
Türkiye'de bu tür yerler var mı inan ben de bilmiyorum
İlgin için tekrar teşekkürler canım
anladim canim, evet kirmizisi cikiyorsa sarisida cikar bencede
Turkiye de olmadigim icin hic bi fikrim yok tatlim kusura bakma :26:
ben kuaforden almamistim, kuaforlerin alisveris yaptigi butikler oluyoya ordan aldim cunku her kuaforde her urun yok orda butun urunler toplu var. Bilmiyorum Turkiye de boyle butikler varmi :44:
bisey deil seymacim
dene canim deneye deneye elin alisiyo ve $ip$ak yapiveriyorsun sonra
sende resim eklersen sevinirim canim merak ediyorum acaba nasil oldu diye
tatlım aslında saç şeklini beğendim çünkü kahküllü saça her model çok tatlı oluyor...topuz yaptığın modelde de bir o kadar güzel durmuş
Harika harika harika çok beğendim canım emeğine sağlıkBide şunu çok merak ettim böyle pratik ve güzel modelleri uygulamayı nasıl öğrendin??? aslında sen anlatmadan çok zor göründü gözüme takipteyim :)
iğrenç oldu cnm
çünkü beceremedim yani tam bir şekil çıkmadığı için eklemedim cnm
Tatlım dağınık topuzuna bayıldım! Lütfen onun da nasıl yaptığının fotolarını ekler misin
iste bundan isterim bende
aslinda gecen hafta ilk defa sacima maske yaptim yumusacik oldu cok guzel yapti
ustelik kiriklarimada faydasi olucagini dusunuyorum.
ama o uzun suruyo iste acil bi isin cktiginda, mesela acilen sevgilinle bulisacagin zaman
boyle seyler daha pratik olur
iste bundan isterim bende
aslinda gecen hafta ilk defa sacima maske yaptim yumusacik oldu cok guzel yapti
ustelik kiriklarimada faydasi olucagini dusunuyorum.
ama o uzun suruyo iste acil bi isin cktiginda, mesela acilen sevgilinle bulisacagin zaman
boyle seyler daha pratik olur
Çok gwçmiş olsun Ruyamsiin umarım çabucak atlatırsınbuarada senin uyguladığın modeller arasında 2 tane saç örgüsünü bant gibi uyguluyorsun ya birde aynı senin yaptığın gibi ama birde balık sırtı formunda uyguluyorlarya onu yapmayı biliyormusun onu hep merak etmişimdir sevgiler..
Evet kızlar bu ürünü bende kullandım dediğiniz gibi mütiş parlatıp yumuşacık yapıyor ama dikkat saçınıza uyguladığınız zaman ister istemez fısfıslı şişede olduğu için yerlerede dökülüyor ve sonuç yerler vızır vızır buz pistisaçımızı güzelleştirelim derken kendimizi sakatlamayalım
o
wooowwwwwwww süper olmuşşşşşşşşş hepsiçokgüzel ama bu maginik topuz ekstra güzellllllllll
Evet kızlar bu ürünü bende kullandım dediğiniz gibi mütiş parlatıp yumuşacık yapıyor ama dikkat saçınıza uyguladığınız zaman ister istemez fısfıslı şişede olduğu için yerlerede dökülüyor ve sonuç yerler vızır vızır buz pistisaçımızı güzelleştirelim derken kendimizi sakatlamayalım
saçların çok güzel.yaptığın bütün modeller de çok hoş. süpersin walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?