• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

İstediğim şekilde özür dilemedi ki zaten. O şekilde dilerse dilekçemi çekerim.
Aa siz dilekcemi verdiniz haa smdi anladim ondan ozur diliyo bu bayan.haklisiniz kimse kimseye sanalda olsa iftira atmamali umarim bi daha yasamazsiniz

Hadise uzun geldi tam vakıf olamadım ama konu sahibi iftira atmış belliki..iftiraya uğrayan arkadaşımız da haklı olarak özurdilemenizi beklemiş ve çok haklı.siz sosyal medyadan yazı yazılınca her yazıyı yazma hakkınızı kendinizde bularak hataya düşüyorsunuz.özrünüz savcılık korkusuyla ve samimiyetsiz olsa da,haklı olan arkadaşım affetsin hiç uğraşmasın derim.

Şu konu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesi-yuvami-yikmaya-calisiyor.1087275/

Üçüncü sayfadan şöyle kışkırtmaya başlamış hanım efendi:
(Alıntı)
"Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum."
Üyelerin geneline üslup şöyle cevaplar:
okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki.
allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli

Konunun ateşlendiği nokta da 5. sayfada şu cevap:
(Alıntı)
Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.
6. sayfada şu:
(Alıntı)
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Ay Allah razı olsun valla.

Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?

O kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Eklediğim fotoğrafa bakın orada özür dilemem gereken biri varsa dilerim dedim

Eklentiler

• sssssss.webp
    sssssss.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 233
Kendisi ısrarla şikayet et demiş
Bence etmeli :KK66:

Beni özür tatmin etmedi şahsen.
Önüne gelen "Psikolojim bozuhh" diyor.
Hayır benim 11 senedir bozuk :KK70: , ben niye ona buna hakaret edip bi şeylerle yaftalayıp saldırmıyorum?
Bu başka bi şeyden ötürü bence, bozuk psikoloji değil.

Back
X