Doğal Saç Bakım Kürleri Yaptığım karışım saç bakımına iyi gelir mi?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

coktatinn

Gamzedeyim Deva Bulmam...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
472
4
46
Diğer

Arkadaşlar dün akşam evde saçımı boyadım...uzun yıllar kuaförlerde boyattıktan sonra baktım ki onlardan fayda yok. 1 yıldır kendim boyuyorum hep kumralla fındık kabugunu karıştırıyorum. ilk başta koyu tutuyo ama altta açıcı oldugu için zamanla cok güzel bi renk oluyo.
neyse tabi bu işlemlerden saçlarım baya yoruldu...
tam düzelmişti bu boyamayla tekrar yıprandı baktım bugun iğrenç duruyo açamam bu saçı kesinlikle...
okudum burda yazılanları...evde badem yağı falan yoktu bu saçla da çıkıp alamam
bende yumurta sarısı, 1 kaşık bal ,1 limon, bir kaşık zeytinyağı, bir kaşıkta çörek otu yağını karıştırıp sürdüm şu an beklemedeyim :26:
iyi yaptım mı sizce ne kadar süre beklemeliyim ?

Son düzenleme:
eğer saçların kuruysa yapı olarak limonun saçı kuruttuğunu duymuştum ama diğerleri güzel..Yarım saat veya 1 saat bekletmen yeterli olacaktır

limon 1 bütün limonun suyu mu? öyleyse bal ve limon suyu miktarının fazla olduğunu düşünüyorum canım :26:
saçlarını yumuşatmak için sana tavsiyem saçını yıkamadan yarım saat-1 saat önce saçını hafif nemlendir ve kavanozda saç bakım maskeleri var ya elidorun glissin falan onunla saçının boyuna ve ucuna masaj yaparak sür beklet sonra yıka saçını ve son durulamadan önce yine maske uygula işe yarıyor.
açıkçası yumurtalı maske benim saçımı döktü ama saç bakım yağlarını karıştırıp cezvede ılıttıktan sonra sürer ve sararak bekletirsen faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…