yaptığım sapıklık :(

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Merhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum :(
Ben ergenlik zamanlarımda işte 17-18 yaşlarımda bir hata yaptım.
Ergenlik sayılır mı emin bile değilim.
Anonim sitelerde geziyordum amacım asla bel altı değildi ama bir gün nefsime yenildim.Çok fazla o tarz şeyler konuşasım geldi ve adamın birine yazmıştım.Anonim olduğundan rahatça yazabildim.Adam profiline ses atacağına dair bir mesaj bırakmış ben de onu görüp yazdım ses atsında konuşayım cinsinden..
Her neyse adam ses attı ben bi korktum o an naptım bilmiyorum ya. Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
Bir yandan hayır direk engelledim diyorum bir yandan da acaba resim attım mı diye kafayı yiyorum.
Resim atmış olsam hatırlardım diye düşünüyorum ama bilmiyorum :(
Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu veyahut yaşamayıp da linçlemeden yazan olur mu acaba şimdiden teşekkür ediyorum..

Attıysam helali hoş olsun atmadıysam adama yazık olmuş bir afeti kaçırmış diye düşünerek atlatabilirsiniz. :KK52:

Bunlar hayatta küçük konular o adam çoktannn sizi unutmuştur. Siz de 17 olsanız bile yüzünüzü göstermeyecek bilince sahipsinizdir bence. Kuruntu yapmayın. Yaşamaya devam.

Dinen kötü hissediyorum:KK43:((
İslama göre cani gönülden tövbe ettiğin bir hatani Allah affeder. Hatta yeni doğmuş bir çocuk gibi tertemiz olursun.
Eğer bunu yapmış isen, fazla düşünüp gereksiz yere üzülmeye ve kalan hayatını zamanını bunun için ziyan etmeye gerek yok. Bir daha dikkat edersin olur biter

Dinen kötü hissediyorum:KK43:((
İnsanız ve hata yapabiliriz, zaten hatasız bir insan olsanız melek olurdunuz, değil mi?
Evet çocuktum merak ettim yaptım, olan oldu, değiştiremem diyin. Zaten değiştiremezsiniz
Ayrıca tek hata yapan siz değilsiniz. İnsan olan herkes hata yapar. Yapmayan milyonda bir insan vardır o da siz değilsiniz, biz değiliz.
Bir daha yapmazsiniz olur biter.

ben de çok çok gençken tabii o zamanlar öyle internet falan sadece bilgisayarlarda ve internet kafelerde varken, evde de herkesin bilgisayarı yokken mesajlaşma yoluyla tanımadığım tiplerle neler yaptım neler :KK70: bi müzik kanalı vardı altta erkekler numaralarını verip bayanlarla tanışmak istiyorum tarzı mesaj yayınlardı. oradan bazılarının numarasını alıp mesaj atardım. tabii bir sms 2 kontör mü 4 kontör mü ne. pahalı da yani :KK70: 10 dk telefonda konuşunca aynı operatörde, 2 kontöre denk geliyordu. erkekler direkt ararlardı. bazen havadan sudan konuşup bazen de telefonda seks yapardık. bunlar hep farklı şehirden tabii. kimine cansu olurdu adım, kimine banu. asla kendi adımı vermezdim. tabii dadananlar da olmuyor değildi saçma sapan mesaj atıp arayanlar falan. bozuştuysam biriyle, hemen ben senin numaranı erkeklere yayıcam o..pu bu diye yayıcam millete şeklinde tehdit etmişlikleri de var. ben de yayarsan yay senden mi korkucam derdim. birkaç saçma numara arar, cevap alamayınca vazgeçerdi. ne günlerdi ya ben de amma sapıkmışım. şimdi elimde her türlü imkan var istesem yüzümü göstermeden resimler yollar neler neler yaparım ama yapmıyorum. çünkü o zamanlar çocuktum, şimdi değilim. boşver.

Sapik deyince bambaşka bir konu düşündüm
3 yıl geçmiş takılmayın o adam çoktan başkalarıyla yola devam etmiştir emin ol aklının bir ucunda bile kalmamıştır
Dini konuda zaten pişmansın Allah bu pişmanlığı görür
Bir daha yapmazsın

Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.

Ben burayı anlamadım. Ne yaptığınızı hatırlamıyor musunuz yani? Alkollü filan mıydınız?

Aslında bu pek unutulacak bir şey gibi gelmedi bana. Yani sürekli yaptığınız bir şey olmadığına göre o gün fotoğraf atıp atmadığınızı unutmazsınız diye düşünüyorum. Bence bir şey atmadınız ki bu kadar silik o an sizin için. Tabi o kadar zaman geçmiş, attıysanız da siz bile tam hatırlamıyorsunuz adam çoktaaan unutmuştur.

ben de çok çok gençken tabii o zamanlar öyle internet falan sadece bilgisayarlarda ve internet kafelerde varken, evde de herkesin bilgisayarı yokken mesajlaşma yoluyla tanımadığım tiplerle neler yaptım neler :KK70: bi müzik kanalı vardı altta erkekler numaralarını verip bayanlarla tanışmak istiyorum tarzı mesaj yayınlardı. oradan bazılarının numarasını alıp mesaj atardım. tabii bir sms 2 kontör mü 4 kontör mü ne. pahalı da yani :KK70: 10 dk telefonda konuşunca aynı operatörde, 2 kontöre denk geliyordu. erkekler direkt ararlardı. bazen havadan sudan konuşup bazen de telefonda seks yapardık. bunlar hep farklı şehirden tabii. kimine cansu olurdu adım, kimine banu. asla kendi adımı vermezdim. tabii dadananlar da olmuyor değildi saçma sapan mesaj atıp arayanlar falan. bozuştuysam biriyle, hemen ben senin numaranı erkeklere yayıcam o..pu bu diye yayıcam millete şeklinde tehdit etmişlikleri de var. ben de yayarsan yay senden mi korkucam derdim. birkaç saçma numara arar, cevap alamayınca vazgeçerdi. ne günlerdi ya ben de amma sapıkmışım. şimdi elimde her türlü imkan var istesem yüzümü göstermeden resimler yollar neler neler yaparım ama yapmıyorum. çünkü o zamanlar çocuktum, şimdi değilim. boşver.

ya aynılarını ben de yaptım😂😂 ama ben telde yapmıyordum sohbet sitesinde sexting hahahha. sürekli adımı tipimi değişik değişik anlatırdım.
gençlikte olur böyle şeyler konu sahibi
hoş yetişkin insan da her istediğini yapabilir evli vs değilse bize ne.
takacak bişey yok bunda

Ben de yapmış ola bilirim 😂

Üyeleri karıştırmıyorsam yanlış anlamayın ama sizin derdiniz bence bu konuda geçenin çok daha ötesinde. Sürekli geçmişi düşünüyor, kendimi nasıl cezalandirsam diye çalışıyorsunuz. Bu durum elinizde değildir ama çözümü maalesef bu şekilde de değil. Vesvese/takıntı artık adına ne derseniz sürekli zihninizde dönüp dolaştırıyorsunuz. Çocukken çok mu eleştirildiniz veya problemin ana kaynağı nedir bilmiyorum ama mümkünse bu takıntı konusuna çözüm bulmaya çalışın. İmkan varsa işinin ehli bir psikolog çok iyi olur ama maddi imkanınız yoksa en azından bu tarz fayda verici kitaplar okuyup video izlemenizi öneririm.

Back
X