- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı bu fikirlerin . Sacmalamasan mi acabaMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
Ben ergenlik zamanlarımda işte 17-18 yaşlarımda bir hata yaptım.
Ergenlik sayılır mı emin bile değilim.
Anonim sitelerde geziyordum amacım asla bel altı değildi ama bir gün nefsime yenildim.Çok fazla o tarz şeyler konuşasım geldi ve adamın birine yazmıştım.Anonim olduğundan rahatça yazabildim.Adam profiline ses atacağına dair bir mesaj bırakmış ben de onu görüp yazdım ses atsında konuşayım cinsinden..
Her neyse adam ses attı ben bi korktum o an naptım bilmiyorum ya. Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
Bir yandan hayır direk engelledim diyorum bir yandan da acaba resim attım mı diye kafayı yiyorum.
Resim atmış olsam hatırlardım diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu veyahut yaşamayıp da linçlemeden yazan olur mu acaba şimdiden teşekkür ediyorum..
Site sahibi satmıştı ıslak meşe odunuyla dövülecesice.O site neden kapandı biliyor musunuz? Gayet güzel bir siteydi.
Açtığı çoğu konu okb'lik.İçerikte sapıklık olmadığını tahmin ettim ama yine de bi merak okudumSapıklık değil de OKB olabilir olsa olsa
Hadi ya keske psikoterapi alsaAçtığı çoğu konu okb'lik.
Hahaha itiraf.com öyle bi site vardı dimiO site neden kapandı biliyor musunuz? Gayet güzel bir siteydi.
Ay seni yerim ya sakin ollllMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
Anonim sitelerde geziyordum amacım asla bel altı değildi ama bir gün nefsime yenildim.Çok fazla o tarz şeyler konuşasım geldi ve adamın birine yazmıştım.Anonim olduğundan rahatça yazabildim.Adam profiline ses atacağına dair bir mesaj bırakmış ben de onu görüp yazdım ses atsında konuşayım cinsinden..
Her neyse adam ses attı ben bi korktum o an naptım bilmiyorum ya. Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
Bir yandan hayır direk engelledim diyorum bir yandan da acaba resim attım mı diye kafayı yiyorum.
Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu veyahut yaşamayıp da linçlemeden yazan olur mu acaba şimdiden teşekkür ediyorum..
Ya sen ?Bence bu sapiklikla buralarda barinamazsin artik gsgsg saka saka bak gördüğün gibi herkes zamaninda sapikmis, kafaya takicak bisey yok
Sapikligin kitabını yazdim ben hzhshYa sen ?![]()
Muhtemelen sen dinden çok daha masumsunDinen kötü hissediyorum((
yılbaşı alkolüne erken mi başladınız bu ne saçma açılmak için açılmış konuMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum