Yaptığım şey mantıklı mı

havaylapek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
267
-19
13
27
Adetim düzenli olduğu için uygulamaya göre tahmini yumurtlama günüme Randevu aldım. Doktorumun tavsiyelerini dinlemek için vs.
Yumurtanın da kaliteli mi gebe kalmaya uygun olup olmadığını görmek için vs. Çünkü burada ovulasyonda pik görenlerden doktora gidenler olmuş.
Sizce gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Derdiniz tam olarak ne? Hormon statüsü icin adetin 2-3 günü gidilir. Eğer yumurta takibi içinse evde test yapin. Doktor size neyin tavsiyesini versin?

Bu sitede okuduğum kadarıyla bazı yumurtlama dönemleri kalitesiz geçiyormuş. Yani yumurta gebe kalmaya uygun olmayabilirmiş. Bunun takibi için gidecektim. Eğer öyle bir durum varsa önden önlemini almak için.
Ayrıca neden bu kadar tepki gösterdiğiniz anlayamadım. Absürt geldi.
Biz öğretmen olduğumuz halde sorulan absürt sorulara böyle tepki vermiyoruz oysaki.

Derdiniz tam olarak ne? Hormon statüsü icin adetin 2-3 günü gidilir. Eğer yumurta takibi içinse evde test yapin. Doktor size neyin tavsiyesini versin?
Ayrıca evde test yapmayı biliyorum ama henüz bebeği düşünmeye başladığımız ikinci ay olduğu için çok bilgim yok. Anca okuduklarım ve araştırmalarım kadarıyla bilgi sahibi oluyorum.

Bence doktora gidip ultrasonla baktırmanız en sağlıklısı doğru düşünmüşsünüz bazı ovulasyon testleri silik pik olmamış haldeyken bile yumurtası çatlayanlar var en sağlamı doktor

Tepki göstermedim. O sizin kendi iç sesiniz. Okurken iç sesinizi yumuşatin.
Tüp bebek annesiyim. Sorunu ögrenip tavsiye vermek istedim.
Yumurta kalitesi malasef ultrasonda görünmüyor. Sadece boyutunu ve catlama gününü söyler. Kalitesi için "pimp my eggs" programini uygulayin

Tamamdır teşekkür ederim çok sağ olun tavsiyeniz için

Pimp my eggs nedir? İlk defa duyuyorum

Pimp my eggs nedir? İlk defa duyuyorum

Süper bir takviye kürü. Belirli bir ürün veya marka değil. Sadece farklı takviyelerin kombinasyonu.
Benim ilk yumurta geliştirme dönemimde 4 yumurtam oldu. Pimp my eggs sonrası (3 ay yaptim) 27 yumurta toplandi. Yaşım 37...
Kesinlikle işe yarıyor

Teşekkür ederim cevabınız için . Kendi kullandığınız ürünler varsa rica etsem yazabilir misiniz?

Vitamin D
Folik asit
Omega 3
Cinko
Selenyum
Q 10
Yaninda günlük miktarı yazıyor

Eklentiler

• 1000089033.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
Bence en güzeli en sağlıklısı doktor muayene eder şu gün catlicak veya olgunlaşmış catlicak ilişki tavsiye eder sizde ona göre değerlendirme yaparsınız ovulasyob testinden daha sağlam bir detay hem yumurtaliklariniza bakmış olur doktor

Doktor zaten sizden gerekli hormonal testleri de ister diye düşünüyorum, ancak ovulasyon testiniz varsa şimdiden kullanın bence, böylece testinizle doktorun dediği eşdeğer gidiyorsa, sonrasında testi de güvenle evde takip için kullanirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…