• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığınız riskli girişimler neler bayanlar:)

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
evet kızlarr söyleyin bakalım bugune kadar hayatta yaptığınız en tehlikeli ya da riskli şey yahut olay neydi?yani bu bir yalan olabilir, davranış olabilir,ailenize söylememiş olduğunuz tehlikeli yada heycanlı şeyler oldu mu hiç sevgiliniz için yaptığınız riske girdiğiniz şeyler mesela yani aslında hayata dair neler var :)

lise döneminde ailemizden habersiz pikniğe gitmiştik yani onlar okulla sanıyodu ama değildi:30:
bende saçımı kendim kestim bi kaç sefer.. özelliklede kahküllerimi:1:
şimdilik bunlar geldi aklıma ama riski sevmişimdir hep....:51:

Evet, bende upuzun guzelim saclarimi gecen yas kestirdim coook pismanim...
simdi yavas yavas eski haline geliyorlar
Kahrolsun sacimi kesen makaslar

gece sevgilimleydik sabaha kadar beraber olmayı planlamıştık..:16:
annem de babaannemde sanıyodu..
babamda annemde sanıyodu..
babaannem de annem de sanıyodu..
annemle babam haberleşip benim orta da olmadığım anlaşıldığın da..
sevgilimle bulunduğumuz mekandan ayrılıkdık o benim annemlerin yanına gittikoşa koşa bende babaanneme gittim:27:
silenzio babaannesindeydi noldu nerde bu kız demiş annemlere, bende babaannemede nolur babanne bişey deme dedim oda burdaydı silenzio dedi anneme babama :27: çok büyük bişey atlatmıştım:27:
ama yemişti herkez :62::62:

kızlar bence saçı kesmek piknikten daha riskli ne diye yaptınızki ya:))kaç yaşındaydınız:)

çok güldüm bu dediğine yaaa sabah sabah neşem yerine geldi sağolasın..:1::1::1:

bende sevgülüme oyun yapmıştım..ortak arkadaşımız vardı,aramızı o bulur çöpçatanlığımızı yapardı,kızın telefonunu zapdettim oymuş gibi sevgülüme döktürdümde döktürdüm..:78:bi arasaydı yanardı çıram..msjla işi kurtarıyodum ama arasaydı bittiğim andı..:26:

bende 10 yaşındaydım gittim o güzel up uzun saçlarımı kısacık kestirdim annemden habersiz 13 yaşımdada gittim annem in haberi yok kaşlarımı aldırdım ne günlerdi ya şimdi 24 yaşındayım düşünüyorumfda niye böyle bi salaklık yapmışım güzel saçlarımı kestirmek kaşlarımı aldırmak:1::1:

ya saç ne kadar çok varmış:))benimde kaşlarımı almak gibi bir saflığım olmuştu çok özeniyordum lisede kendi kendime alıyordudm çünkü kuaföre gidersem annemin anlacağını düşünüyordum!!ip gibi alırdım allahım neydi o öyle ya dümdüzdü çok kötüydü böyle incecik varla yok arası ve her sorana hm yok dökülüyo benim kaşlarım diyodum ve yiyenler vardı ya ama mahvettim kaşlarımı anne korkusuna güya!!:84:

gece sevgilimleydik sabaha kadar beraber olmayı planlamıştık..:16:
annem de babaannemde sanıyodu..
babamda annemde sanıyodu..
babaannem de annem de sanıyodu..
annemle babam haberleşip benim orta da olmadığım anlaşıldığın da..
sevgilimle bulunduğumuz mekandan ayrılıkdık o benim annemlerin yanına gittikoşa koşa bende babaanneme gittim:27:
silenzio babaannesindeydi noldu nerde bu kız demiş annemlere, bende babaannemede nolur babanne bişey deme dedim oda burdaydı silenzio dedi anneme babama :27: çok büyük bişey atlatmıştım:27:
ama yemişti herkez :62::62:

allahtan yakınmış yani de gidebilmişsiniz babanneizde iyiymiş hani:34:sevgili için yapılan şeyler çok adrenalinli oluyor ya gözümüz mü kör oluyor nedir:37:

Aldığım evlilik kararı hayatımdaki en riskli girişim bence :37: artık bundan sonrası kader kısmet, ne çıkarsa bahtımıza :10::9:

Son düzenleme:
Okurken yurtta kalıyordum şehirler arası idi okulumuz oda başka yerde ünivde idi örenciyiz otel parasıda yok bende kızlar yurduna aldım :60:yurt ablası yoklamaya gelmişti saklamıştım

allahtan yakınmış yani de gidebilmişsiniz babanneizde iyiymiş hani:34:sevgili için yapılan şeyler çok adrenalinli oluyor ya gözümüz mü kör oluyor nedir:37:

aynen canım ama normalde 15dk yürüyerek gidebilicem biyere abartmıyorum 5dk oldu olmadı koşa koşa gittim:1:
valla ya gerçekten gözümüz kör oluyo heralde baksana saça sapan şeyler:1:

Neden riskli canim ? bu karar :44:

çünkü ne kadar tanıyorum desende, karşı tarafın tüm hayatını araştırsan da bir insanın birsürü yüzü vardır ve biz çok az kısmını görürüz. hem sadece karşı taraf değil biz de öyleyiz, bizim de herkesin bilmediği birçok yönümüz yok mu?

işte bunlar karakterimizi oluşturan derinlerde kalmış şeyler ve evlilik gibi bir durumda da er geç açığa çıkar, belli olur. yani kendimizi olduğumuz gibi göstersek de beraber yaşayınca ve bazı şeyleri beraber atlatıncaya kadar asıl yüzümüz, gerçekten karşı tarafa olan sevgimiz, güvenimiz ya da onun bize olan sevgisi, güveni belli olmaz.

bu belirsizlikler yüzünden risklidir. yine de ben elimden geldiğince niyetimi temiz tutmaya ve bunun için de dua etmeye çalışıyorum. çünkü niyet bulanırsa imtihan olma durumu da olur mazaallah... ve bu imtihanların çetrefilliği yüzünden nice insan boşanma için mahkeme kapılarında...Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin hepimize...

kızlar benim de en büyük riskim saçımı kestirmek oldu

saçlarımda kırıklar var biliyorum. epeydir kuaföre gitmiyodum. bi arkadaşım da saçını önüne doğru tara, sonra kes, kat kat oluyo dedi.

ben de girdim banyoya, saçımı güzelce yıkadım. önüme doğru hepsini taradım. sonra annemi çağardım. anne dedim, kes hadi biraz, 1 karış kessen yeter. zaten çok uzundur saçlarım. :21:

annemde tuttu saçımı bir karış kesti. sonra yamuk oldu, biraz düzltiyim dedi.

ve sonuç:

resmen aslan baş gibi oldu saçlarım ya.:53:

kahküllerim falan var artık. toplanmıyo, önüme düşüyolar. :5:

aslanın yeleleri gibi yani ya kızlar bence bu konuda yeni bir başlık açalım oraya toplanın siz ne kadar çok var böyle:52:benim saçlarımda çok uzun ve çok fazla kırıklar çok diyen oldu gel iki dkkda keserim diye ama ben kuaförlere güvenmiyorum millete mi emanet etcem ama siz kendinize emanet etmişsiniz valla süpersiniz kızlar :71:

Yeni oje sürdüğü zaman tuvalete girmek bir kadının alabileceği en büyük risktir:27:

Ben de habersiz bir şekilde sevgilimin yanına ankara istanbul seferi yaptım bir kaç kere:27:

Back
X