• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığınız riskli girişimler neler bayanlar:)

Yeni oje sürdüğü zaman tuvalete girmek bir kadının alabileceği en büyük risktir:27:

Ben de habersiz bir şekilde sevgilimin yanına ankara istanbul seferi yaptım bir kaç kere:27:

oje hatasını her seferinde yapıyorum ve pantolonun düğmesini kapatırken hep batıyor hep batıyor:))
habersiz ank ist woww kalp atışlarınız kaçtı kim bilir:)hiç düşünmediniz mi başıma bir iş gelrmi diye:)

Benimde var bi kactane maceram :)
Bi seferinde, henüz ögrenciydim, esimle sevgiliydik, sinifla uzak bi sehire tiyatro gezisine gidecektik. ben gitmedim tabi, onun yerine gec saate kadar sevgilimleydik... eve geldigimde herkes uyumustu, sabaha kadar uyuyamadim acaba annemler bisey anladimi diye... Sevgilimle gezmek tozmak degil, tek basima odamda sabahi beklemek daha heycanliydi yani :27:

Bi seferindede kuaföre gidip bi yigin para verecegime sacimi kendim boyarim sariya diye düsündüm... 18 yasinda felandim... Gerisi faciya, bütün aileyi gülme krizine sokmustum :64:

Back
X