selam arkadaslar pek dert sayilmaz aslinda ama fikir edinmek istiyorum :44:simdi ben ve ayse diyelimm kardesim
bizim aramizda sorun yok ama buyuk annemin ayrimcilik yaptigini dusunuyorum...
hep der tweety ayseyi kiskaniyor
mesela ayseye bisey aldiklarinda ayse yok mesela hediye alsalar bende mesela desem ben yokken banada alirmiydiniz gibi soru sormakk kiskanclikmidir?
yada soyle bisey mesela gecen gun ayseye bisey almislar bende sakasina dedimm ayseye sunu almissin felan yok almadik daha felan dedi buyuk annem sonra bize geldi banada ayseyede o dedigim seyi almislar bende fiyatini sordum keske bana almasaydiniz pahaliymis felan dedim onlari dusundum buyuk annemin verdigi cevap sonra deme ayseye aldin bana niye almadin sanki ben soyledim diye almis gibi... bide bi yerde tweety iyi soyle boyle ayse onun gibi degil dediklerinde hemen aa aysedee iyi oyle boyle felan sonrada tweety ayseyi biraz kiskaniyor dedi herkesin icinde
nie kiskaniyim kardesim herseyin iyisi onun olsun isterim
bigun deseler ayse iyi soyle tweety boyle dediklerinde aa tweetyde iyi derlermi merak ediyorum
ama demezler ama ayrimcilik yapmasinlar...
bide mesela ayse soyle soyle iyi tweety onun gibi degil die yine beni kotuluyor gibi anlamadim ben ayrimcilik varmi yoksa dedikleri gibi kiskancmiyim ???:44:

mesela ayseye bisey aldiklarinda ayse yok mesela hediye alsalar bende mesela desem ben yokken banada alirmiydiniz gibi soru sormakk kiskanclikmidir?

Son düzenleyen: Moderatör: