Hepınıze yardımcı olmaya clıstıgınız ıcın tesekur ederım.
nısanlımla bı sorun oldugunda hep kendımı onun yerıne koyuyorum hatayı kendımde arıyorum. Onunda sorunları wrdır dıye dusundum su aralar pek sorunuda yok yenı bı ıse gırdı ısınden cok memnun severek yapıo cokta mutlu gozukuyor.
Dedığiniz gıbı her erkegın yapısında war bazı seylerı onemsemıyorlar. seven bırı boyle yapamaz dıye dusundugum ıcın yaptıklarına bı anlam veremedm.
gcenlerde bıze gldı dha oncesınde bıraz trtısmıstık hersy normalmıs gıbı dwrandm sonra bu olanlarık konusmya clıstım ypmıcm deyip gecstrdı dogru duzgn konusamıoyum bıle.
sonra gıttı. etrafı toplarken sıcak caydnlık devrıldı elım yandı. msjlasıyodk elımın yandıgını soledm bunu cok normal bseymıs gıbı karsıladı bıdhada elın nasıl oldu dıye bıle sormadı cok degısık..
merhaba arkadaslar. 1 aydır nisanlıyım. 4 seneye yakında flort donemımız oldu. 4 sene boyunca ılıskımız guzel gtsın dıe elımızden ne gelıyorsa yaptık aramızdakı sorunları bırbırımızle konusarak hep hallettık tekrar olmamısı ıcın dıkkat ettık.
İkimizde yasadıklarımızdan hep ders cıkardık birbirimizi cok sevıyoruz ama bazen nisnlımı anlyamıyorum benım sorunlarım oluyor bana yardımcı olmuyor yardımcı olmayı bırk destk oldugunu yanımda oldugunu bıle hıssetmıyorum.benı uzuyor ozur dılemıyor yaptıklarındn pısman olmuyor. bu durumu konusuyoruz ypmıycam duzelcem deyıp bıgun gcmedn hp aynı sylerı yapıor ben ıyı oldummu sorunum olmadımı bana karsı cok ıyı. kkotu gunlerımde hıc yanımda degıl sorunum wr bıle dıyemıyorum hıc bıseı pylasamıyorum herseyı ıcımı atıorm buda benı ypratıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?