Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar. 1 aydır nisanlıyım. 4 seneye yakında flort donemımız oldu. 4 sene boyunca ılıskımız guzel gtsın dıe elımızden ne gelıyorsa yaptık aramızdakı sorunları bırbırımızle konusarak hep hallettık tekrar olmamısı ıcın dıkkat ettık.
İkimizde yasadıklarımızdan hep ders cıkardık birbirimizi cok sevıyoruz ama bazen nisnlımı anlyamıyorum benım sorunlarım oluyor bana yardımcı olmuyor yardımcı olmayı bırk destk oldugunu yanımda oldugunu bıle hıssetmıyorum.benı uzuyor ozur dılemıyor yaptıklarındn pısman olmuyor. bu durumu konusuyoruz ypmıycam duzelcem deyıp bıgun gcmedn hp aynı sylerı yapıor ben ıyı oldummu sorunum olmadımı bana karsı cok ıyı. kotu gunlerımde hıc yanımda degıl sorunum wr bıle dıyemıyorum hıc bıseı pylasamıyorum herseyı ıcımı atıorm buda benı ypratıyorr.
kimse dört dörtlük degil canım ama problemi baya buyuk senin sıkıntılarında yanında olmadıktan sonra ne anlamı var..iki kişi neden evlenir birlikte olur..hayata problemlere karşı birbirlerine destek için
ama nişanlınızın böyle olması tuaf bi etken....ciddi bi şekilde otur konuş...
klas,k erkek profili işte. ne kadarseverse sevsin problem olduğu zaman ortada yoklar ama kendi problemleri oldu mu da bi ağlamadıkları kalır anlatırda anlatırlar çoğu böyle hani derler ya fedakar türk kadını diye bu yüzden derler zannederler ki herşeyi biz yüklenmeliyiz alttan almalıyız susumalıyız. paylaşımcı olmalıyız ama bir tek onla ilgili olan sorunlarda paylaşımcı olmalıyız bizim bi sorunumuz varsa aslında yoktur onlara göre biz çocuk gibi büyütürüz onların gözlerinde ve dinleme gereği bile duymazlar çoğu zaman. canım bu durum sadece sana has birşey değil emin ol ama yapcak birşeylerde elbet olmalı ama ne bende bulamadım henüz :)
erkekelr problem oldu mu kaciyolar.. nedendir anlamiyorum ama kadinlarin hep mutlu olmalarini hicbirseyi kafalarina takmamalarini istiyolar.
bu mumkun degil ama bunu anlamiyolar.
erkekler dünyaya kadın penceresinden bakmıyorlar genelde. Bizim problem ettiklerimize onlar gülüp geçiyorlar. Problemin mahiyeti önemli benim de erkek arkadaşım offff neye takılmışsın sen diyor baze. Bazense benden çok üzülüp sinirleniyor. Ne tür problemlerinde yanında olmadı.mesela benimki işte yaşadıklarıma gülüp geçiyor. Takma bu kadar üzme diyor. Ama atıyorum iş hayatında bana yapılan haksızlığa tahammül edemiyor. sen çözeceksin. çok da büyütme bence.
Şimdi bir de bu tarafından bak... Sorunların varmış... ınşallah en kısa zamanda çözüm bulur tüm dertlerin. Ama şöyle bir karşı tarafa koy kendini ama kendin olarak değil; mantığını koy: belki sen nişanlına anlatıyorsun "şöyle şöyle dertlerim var" diye, adam da içinden "o hooo bende ne dertler var anlatsam sonu gelmez" diye geçiriyor. Herkesin dertleri farklıdır. Sana kocaman görünen ona küçük; onun dağları sana tümsek görünebilir. Özür dilememek meselesine gelince; erkeklerin %90'ı özür dilemiyor; telafi etmek için başka şeyler yapıyorlar. Bu kadar küçük şeyler için üzülme derim sadece... :teselli:
Hepınıze yardımcı olmaya clıstıgınız ıcın tesekur ederım.
nısanlımla bı sorun oldugunda hep kendımı onun yerıne koyuyorum hatayı kendımde arıyorum. Onunda sorunları wrdır dıye dusundum su aralar pek sorunuda yok yenı bı ıse gırdı ısınden cok memnun severek yapıo cokta mutlu gozukuyor.
Dedığiniz gıbı her erkegın yapısında war bazı seylerı onemsemıyorlar. seven bırı boyle yapamaz dıye dusundugum ıcın yaptıklarına bı anlam veremedm.
gcenlerde bıze gldı dha oncesınde bıraz trtısmıstık hersy normalmıs gıbı dwrandm sonra bu olanlarık konusmya clıstım ypmıcm deyip gecstrdı dogru duzgn konusamıoyum bıle.
sonra gıttı. etrafı toplarken sıcak caydnlık devrıldı elım yandı. msjlasıyodk elımın yandıgını soledm bunu cok normal bseymıs gıbı karsıladı bıdhada elın nasıl oldu dıye bıle sormadı cok degısık..
Canım zor tabiii. Yani iyiyken herkes ilgi gösteriri herkes sevgi pıtırcığı olur. Ama önemli olan kötü zamanların, ihtiyacın olduğu zamanlar. Yukarıda bir arkadaş da yazmış. Asıl o zamanlar lazım olacak sana, varlığı o zaman senin için değerli olacak..
Konuşmuşsanız ve hatalarının farkına varmışsa ya bilerek yapıyor hala yada kişliği böyle yani Vurdumduymaz birisi. Bilerek yapıyorsa kötü tabii. Ama sanmıyorum sanırım biraz vurdumduymaz nişanlın canım. Bence adam akıllı konuş.
Birbirimizin kötü zamanlarında yanında olmalıyız. Bugün ve bundan sonra da ama sen ufacık bişeyde bile yanımda değilken Allah korusun benim büyük bir sıkıntım olsa seni yanımda bulamayacakmışım gibi hissediyorum bu da beni tedirgin ediyor. Diyebilirsin. Çok konuştuysan da yapacak bişey yok canım. Bi laf var ya Ya Bu Deveyi Güdeceksin. Diğer yadasını boşver. Hayırlı olsun bu arada. Mutluluklar.
Hepınıze yardımcı olmaya clıstıgınız ıcın tesekur ederım.
nısanlımla bı sorun oldugunda hep kendımı onun yerıne koyuyorum hatayı kendımde arıyorum. Onunda sorunları wrdır dıye dusundum su aralar pek sorunuda yok yenı bı ıse gırdı ısınden cok memnun severek yapıo cokta mutlu gozukuyor.
Dedığiniz gıbı her erkegın yapısında war bazı seylerı onemsemıyorlar. seven bırı boyle yapamaz dıye dusundugum ıcın yaptıklarına bı anlam veremedm.
gcenlerde bıze gldı dha oncesınde bıraz trtısmıstık hersy normalmıs gıbı dwrandm sonra bu olanlarık konusmya clıstım ypmıcm deyip gecstrdı dogru duzgn konusamıoyum bıle.
sonra gıttı. etrafı toplarken sıcak caydnlık devrıldı elım yandı. msjlasıyodk elımın yandıgını soledm bunu cok normal bseymıs gıbı karsıladı bıdhada elın nasıl oldu dıye bıle sormadı cok degısık..
Ben de tam nişanın ertesi günü havale geçirdim. 40 derece ateş... Hastaneye kaldırıyordu bizimkiler... Neyse benim çiçeği burnunda nişanlım hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya kalktı benimle...
ah bu erkekler hepsini eşşek sudan gelene kadar dövelim bence :) canım hiç sıkma canını bunların ayarı rok ya çok üzerine düşer ya hiç düşmez ben ortasına rastlamadım hiç ama bu sevgilerinden kaynaklanan bir durum değil tatlım kişilik yapısı o yuzden aklını karıştırma hiç bi dahakine sende aynısı yap ama hasta oldum falan gibi muhabbetlerde aman canım sıkma canını geçer de bi daha da muhabbetinibile etme anlasın :)
merhaba arkadaslar. 1 aydır nisanlıyım. 4 seneye yakında flort donemımız oldu. 4 sene boyunca ılıskımız guzel gtsın dıe elımızden ne gelıyorsa yaptık aramızdakı sorunları bırbırımızle konusarak hep hallettık tekrar olmamısı ıcın dıkkat ettık.
İkimizde yasadıklarımızdan hep ders cıkardık birbirimizi cok sevıyoruz ama bazen nisnlımı anlyamıyorum benım sorunlarım oluyor bana yardımcı olmuyor yardımcı olmayı bırk destk oldugunu yanımda oldugunu bıle hıssetmıyorum.benı uzuyor ozur dılemıyor yaptıklarındn pısman olmuyor. bu durumu konusuyoruz ypmıycam duzelcem deyıp bıgun gcmedn hp aynı sylerı yapıor ben ıyı oldummu sorunum olmadımı bana karsı cok ıyı. kkotu gunlerımde hıc yanımda degıl sorunum wr bıle dıyemıyorum hıc bıseı pylasamıyorum herseyı ıcımı atıorm buda benı ypratıyorr.
nişanlıysanız ve destek olmuyorsa nereye kadar
herşeyi halletmişsiniz bugüne kadar
ama evlilikte en önemli olay destek olmktır
onunda dertleri olabilir ama seni asla dinleyemicek ve destek olamıcak kadar olduğunu düşünmüyorum
o kdar derdi varsa zaten anlrsın bence
nasıl iyi günde dibinde olan ama kötü günde hiç yaklaşmayan arkadaş gerçek değildir
bu da öyle gibi