Yaptm baardm nihayet=)

cok tuhaf nedense herkes tamponlarin alinmasindan korkuo...-tatlicadiarzu-
bende doktora bin kere sormustum...acimicak degilmi diye...

yaa buarada dr.un kimdi??

dr umu söylemedim değilmi=) izmitte benm doktorum opr dr attila yüksel..bugun tamponları aldırdım ohh ya nefes almak gibisi yokmuş..bu arada çok korktum tirtirtitredim resmen=)ama gerçekten hiç acımadı kendimi boşyere o kadar kasmışım..

ctesi ameliyat oldum..bugun persembe..dün tamponlar alındı yarın alcı alınacak..dun itibariyle yüzümde hiç şişlik kalmadı..gözüm kanlanmadı ya da tamam o olabilir ama morluklarımda gecti sayılır çoook az bişi kaldı yok gibi..e ameliyattan sonra sadece narkozun etkisiyle basdonmesi oldu ilk ayaga kalkarken ondan sonra ne agrı ne sızı...acaba doktor beni ameliyat etmedimi kaydirigubbakcemile3 yani bu kadar kısa surede normal mi butun bunlar :bbo:

bende iyneden cok korkarım serumu elinin üstünden mi takıyorlar. kardesime ordan takmıslardı bakamamıstım bile

aynen bende öyle iğne görünce titremeye balıyorum=) evet elimin ustunden ya daha dogrusu elimin tam ustunden deil biraz daha yukardan taktılar ama o da hiç acımadı..ben bi orda zorlandım neredeyse kalkıp gidiyodum babam gözlerimi kapattı elimi sık dedi öyle oldu yani=) ama hemsirenin eli de cok hafifdi hiç acımadı gercekten..serum takıldıktan sonra sol kolumu hiç oynatmadım acır diye

evet sonunda hersey bu kadr mukemmel degilmiş=) alçı çıktı ödem var baya..kızlar siz ne kadar sürede bi masaj yaptınız..doktor masaj yaptı biraz kan geldi baya hala daha dinmedi azar azar geliyo başım döndü walla oturdum biraz mola verdim ama masajı gunde kac defa yapmıstınız siz

canım doktorum bana masaj vermedi gerek görmedi 6 ayı beklemelisin burnun bu süre içinde çok değişecek çok şişecek :) sakın moralini bozma ilk halini yadırgaman normal ama hepsi geçecek sadece zaman gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…