E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ZeytinCekirdee
-
ayy uff dikişler cabuk düşse bari ya daraldım ben simdiden=) yarın tamponlar alınacak cok korkuyorum yahu=(( işin komiği ameliyattan korkmadım serum için damar yolu acılırken korktum..sonuctan da korkmuyorum su tamponların alınmasından korkuorum..dengesizmiyim ne kafamçokkarıştı
benimki tam olarak estetik değil ama deviasyon ve egri olan bi yer wardı orayı duzeltmıs doktorum kirişmi ne koymus düz dursun diye tam anlamadım narkozlu hallezaten daha ayrıntılı bilgi almayı da istemedim cehaletim şu aşama da ii olur korkmayım diye kaydirigubbakcemile3 ama tahminimden cok cok daha iyi gecti ameliyat sonrada öyle hiç agrım sızım olmadı sadece bogazım agrıo zaten ilac içince hemen uyuyorum bide hep hapsurmak istiyorum ya.. çarsamda tamponu alacakmış doktorum tahmınınden daha kotuymus burnumun içi..normalde 3 gun sonra alıomus ama biraz dha uzun kalsın dedi..silikon tamponda cok ii bişeymiş walla bilmiyodum bana da supriz oldu nefes alabiliyorum hatta ameliyattan onceki halimden bile daha ii nefes alabiliyorum..yalnız bugun burnum sisti gozaltlarım falan morardı o onemli deil ama burnum sisince alcının ust tarafı yani kaslarımın arasında kalan yerı biraz kalktı.bu da normal heralde demi kızlar?
ayy uff dikişler cabuk düşse bari ya daraldım ben simdiden=) yarın tamponlar alınacak cok korkuyorum yahu=(( işin komiği ameliyattan korkmadım serum için damar yolu acılırken korktum..sonuctan da korkmuyorum su tamponların alınmasından korkuorum..dengesizmiyim ne kafamçokkarıştı
evet resim icin herseyi yapariz biz...
evetttt demiii tumenaaa en cokta ikimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?