• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yara İzi Giderici

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hecate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
25
0
36
İzmir
Kızlar nolur yardım edin. Daha önce popomda sivilce var diye konu açmıştım. Çıbanmış o. Bir şey okudum kara merhem diye. İyileştiriyormuş ama iz kalıyormuş. O izlerden nasıl kurtulurum?

doktor kardeşimin de sorunlu sivilceleri vardı sunu kullandııı mavi bir sabun eczanelerde var bir de şu jel yine de bir doktora danışcnm contractubex adı cnmm geçmiş olsun <3

kara merhem dediğin ihtiyol pomad o içindeki irini alır. contractubex krem kullan lekelere karşı kullanılan bir krem ama sadece plastik cerrah yazabiliyor fiyatı 65 lira olmasına rağmen tanıdık eczanen varsa makul bir fiyata alabilirsin çünkü gelişi daha düşüktür.

Kızlar nolur yardım edin. Daha önce popomda sivilce var diye konu açmıştım. Çıbanmış o. Bir şey okudum kara merhem diye. İyileştiriyormuş ama iz kalıyormuş. O izlerden nasıl kurtulurum?
yahu bende tam bu konuyu araştırıyodum sanırım benımde oyle cocukluk caglarında cıkmıs sıkmısım bende sımdı geldım 22 yasına geçmiyo bi türlü conractubex ben kullanıyorum da cok etkılı gelmedı bana,benım de şöyle bi sıkıntım var deride bı sertlık var gucum yetse sıkmaya emınım bısey cıkacak ama bı bası falan yok derı altından beyaz beyaz gorunuyo bu da pürüzlü bi görüntü yapıyo aynı durum bacak arkası kol ve gogus arası ıcın de gecerlı napmak lazım

Back
X